Studio 52nd-photo
🌱 Help deze organisatie Of stel een vraag

1 uur advies: Belastingspecialist

Organisatie in het kort

Studio 52nd

Bewustzijnsverandering bij kijkers, zelfontplooiing van makers, inspiratie voor nieuwe handelingswijzen voor professionals en beleidsmakers.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kunst en cultuur
💛 Welzijn
💛 Educatie

Project details

🚀

We kunnen direct starten

Projectomschrijving

De vraag

We zijn geëvolueerd van welzijnsorganisatie naar een creatief collectief dat theatervoorstellingen en trainingen aanbiedt. Nu streven we naar BTW-plichtigheid en een juiste BTW-administratie. Hoe realiseren we een soepele overgang en zorgen we voor een accurate BTW-administratie?

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die aantoonbare ervaring heeft met het vakgebied en advies kan geven over de telefoon. Spar over hun situatie, geef uitleg over vaktermen en/of bepaal concrete next-steps.

💴 Financiële administratie
Excel
👀 Budget & Forecasting

Extra achtergrondinformatie

Als voormalige welzijnsorganisatie waren we niet BTW-plichtig. Nu, als makers van professionele theatervoorstellingen en als aanbieder van trainingen aan welzijns- en zorgorganisaties, willen we onze financiële structuur aanpassen aan onze groeiende activiteiten. Jouw inzicht kan ons helpen om deze belangrijke stap succesvol te zetten.

Bjorn Uyens
Bjorn Uyens Directeur
Studio 52nd
Studio 52nd

De missie van Studio 52nd.

🎨Kunst en cultuur
🌳 Impact scale-up fase
📍Amsterdam

Wij maken theater. Met kinderen, met jongeren, die we koppelen aan theaterprofessionals. We laten onze schrijvers spreken, kinderen en jongeren waarvan wij vinden dat het hoog tijd is dat zij aan het woord komen over racisme, sociale veiligheid, gender identiteit, schulden.

Dat doen we in heel Nederland voor regulier publiek, schoolklassen, professionals in zorg en welzijn en beleidsmakers.

Lees meer