c499e9ca-a3a5-474c-9c6b-9633262916fc (2)

Strategisch advies over Business Model

Profiel vrijwilliger

Een strategische business developer, die als sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als positionering, marktbehoefte, proposities, value proposition, business model canvas, etc. Pre: Iemand die kennis of ervaring heeft in (gemeentelijke) subsidiestromen en fondsaanvragen.

Ervaring met:

 • Business development

Organisatie in het kort

Veel jongeren hebben geen veilig thuis en voelen zich niet gezien en gehoord. StreetsmArt ondersteunt jongeren in zelfregie en eigen ontwikkeling.

 • Welzijn
 • Diversiteit en inclusiviteit
 • Educatie

Project details

💒 StreetsmArt

⏱️ 6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Jouw juiste combinatie van een sociaal hart en commercieel inzicht, helpt ons een stap naar financiële duurzaamheid en onze missie in het ondersteunen van (kwetsbare) jongeren.
Christianne Westdijk
Geschreven door Christianne Westdijk van StreetsmArt

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We zijn op zoek naar een duurzame manier van financiering, zodat we kunnen blijven doen wat we doen en dit verder uit kunnen bouwen met de jongeren uit de wijk. Daarom willen we graag met jou sparren over de mogelijkheden van een nieuw verdienmodel. We zijn bezig met het doorrekenen van de businesscase en willen met jou samen de propositie uitkristalliseren. Steun jij onze missie met jouw kennis en expertise?

Wat hebben we nodig?

 • 2 tot 4 één uur strategiesessies met een strategische business developer waarin jullie een aantal onderwerpen behandelen.
 • Het gaat om het uitkristalliseren van een nieuwe propositie. Denk aan onderwerpen als positionering, doelgroep, dienst/product, value proposition, business model canvas (invulling samen te bepalen).
 • Een geschreven samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn.
 • Een startplan met adviezen en concrete next steps.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
 • Een begrip van de doelgroepen die we willen bereiken.
 • Verschillende ideeën voor nieuwe proposities/services.
 • De doelen/challenges die we hebben.
 • Missie en visie.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

StreetsmArt
StreetsmArt

De missie van StreetsmArt.

🙂Welzijn
🌱 Start-up fase
📍Amsterdam

StreetsmArt is er voor alle jongeren in de wijk; laagdrempelig, veilig en inclusief. Veel jongeren in Amsterdam Oost groeien op in armoede, in krappe huizen en met psychische problemen. Bij StreetsmArt creëren we een plek waar zij zich gezien, gehoord en op hun gemak voelen. Uiteindelijk doel is dat zij ondersteund kunnen worden in hun ontwikkeling naar volwassenheid. De jongere heeft de regie.

Lees meer