Gary Stearman 7Vmtfl66jtu Unsplash
🌱 Ik wil helpen

Fondsenwerving audit

Project details

💒 StiVaNe

🛠️ Fondsenwerving

⏱️ 8-12 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

💻 Op locatie en/of vanaf huis

Organisatie in het kort

StiVane zet zich in voor kinderen, volwassenen en ouderen met een (ernstige) neuromusculaire aandoening, zoals Duchenne. Met het vakantiehuis 'Chez Gérard' in Frankrijk kunnen zij een onbezorgde vakantie beleven.

 • Gezondheid en ziektebestrijding
 • Sport en recreatie

Profiel vrijwilliger

Een professional die ervaring heeft binnen fondsenwerving en strategische executie ervan. Bekend met het fondsenwerving landschap (denk aan vermogensfondsen, bedrijven (sponsorships), particuliere donateurs, overheid, etc.).

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

🌱 Ik wil helpen
Door jouw inzichten kunnen we beter de broodnodige fondsen werven, waardoor we onbezorgde vakanties voor families kunnen blijven faciliteren!
Geschreven door gerard bienfait van StiVaNe

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Het bestaan van ons aangepaste vakantiehuis voor mensen met een spierziekte is in gevaar doordat we structureel funding missen. We hebben al eens wat gedaan met Facebook maar zonder daverend succes. Ook hebben we aanvragen voor funding gedaan maar dit is altijd afgewezen. We hebben jouw hulp nodig om te kijken of onze activiteiten goed gaan en om te kijken waar de kansen liggen om dit te verbeteren. Je bent broodnodig!

Wat hebben we nodig?

 • Een analyse van onze huidige fondsenwerving strategie (met aspecten als doelstellingen, doelgroepen, marketing, wervingsactiviteiten etc.).
 • Strategisch overleg over de kansen binnen de verschillende thema's van onze fondsenwerving (bijvoorbeeld binnen vermogensfondsen, bedrijven, particulieren, overheid).
 • Concreet advies en praktische acties waarmee wij onze fondsenwerving naar een volgend niveau kunnen tillen.

Wat hebben we al?

 • Onze huidige fondsenwervingsstrategie.
 • Interne organisatie informatie (denk aan financiën, programma informatie, operatie en marketing activiteiten)
gerard bienfait
gerard bienfait
StiVaNe
StiVaNe
Driehovenlaan 70
3632bm Loenen aan de Vecht
StiVaNe
gerard bienfait
gerard bienfait

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Waarschijnlijk heb jij afgelopen zomer vertoefd bij het zwembad. Toch is zo'n onbezorgde vakantie niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Met het vakantiehuis 'Chez Gérard' in Frankrijk kunnen mensen met een (ernstig) neuromusculaire aandoening zoals Duchenne een fijne vakantie beleven. Zonder torenhoge kosten, want wij nemen deze grotendeels voor onze rekening. Het huis is voorzien alle gemakken en vooral heel gezellig om nieuwe en welverdiende energie op te doen. Families kunnen dit hard gebruiken want (mee)leven met een aandoening is niet gemakkelijk.

Waar ze trots op zijn

 • Ter nagedachtenis aan Gérard stellen wij het huis beschikbaar om voor families met mensen met een neuromusculaire aandoening, een onbezorgde vakantie te vieren.
 • Sinds 2017 zetten wij ons actief in om mensen met een spierziekte te kunnen helpen een zorgeloze vakantie te vieren.
 • Het huis is toegankelijk via een rolstoelhelling en is verder geheel gelijkvloers en drempelloos.
 • Families voelen zich onbezorgd wanneer zij bij ons vakantie vieren.