Gary Stearman 7Vmtfl66jtu Unsplash

Fondsenwerving audit

Profiel vrijwilliger

Een professional die ervaring heeft binnen fondsenwerving en strategische executie ervan. Bekend met het fondsenwerving landschap (denk aan vermogensfondsen, bedrijven (sponsorships), particuliere donateurs, overheid, etc.).

Ervaring met:

  • Fondsenwerving

Organisatie in het kort

StiVane zet zich in voor kinderen, volwassenen en ouderen met een (ernstige) neuromusculaire aandoening, zoals Duchenne. Met het vakantiehuis 'Chez Gérard' in Frankrijk kunnen zij een onbezorgde vakantie beleven.

  • Gezondheid en ziektebestrijding
  • Sport en recreatie

Project details

💒 StiVaNe

⏱️ 8-12 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Door jouw inzichten kunnen we beter de broodnodige fondsen werven, waardoor we onbezorgde vakanties voor families kunnen blijven faciliteren!
gerard bienfait
Geschreven door gerard bienfait van StiVaNe

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Het bestaan van ons aangepaste vakantiehuis voor mensen met een spierziekte is in gevaar doordat we structureel funding missen. We hebben al eens wat gedaan met Facebook maar zonder daverend succes. Ook hebben we aanvragen voor funding gedaan maar dit is altijd afgewezen. We hebben jouw hulp nodig om te kijken of onze activiteiten goed gaan en om te kijken waar de kansen liggen om dit te verbeteren. Je bent broodnodig!

Wat hebben we nodig?

  • Een analyse van onze huidige fondsenwerving strategie (met aspecten als doelstellingen, doelgroepen, marketing, wervingsactiviteiten etc.).
  • Strategisch overleg over de kansen binnen de verschillende thema's van onze fondsenwerving (bijvoorbeeld binnen vermogensfondsen, bedrijven, particulieren, overheid).
  • Concreet advies en praktische acties waarmee wij onze fondsenwerving naar een volgend niveau kunnen tillen.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Onze huidige fondsenwervingsstrategie.
  • Interne organisatie informatie (denk aan financiën, programma informatie, operatie en marketing activiteiten)

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

StiVaNe
StiVaNe

De missie van StiVaNe.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
💒 Gevestigde organisatie
📍Loenen aan de Vecht

Waarschijnlijk heb jij afgelopen zomer vertoefd bij het zwembad. Toch is zo'n onbezorgde vakantie niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Met het vakantiehuis 'Chez Gérard' in Frankrijk kunnen mensen met een (ernstig) neuromusculaire aandoening zoals Duchenne een fijne vakantie beleven. Zonder torenhoge kosten, want wij nemen deze grotendeels voor onze rekening. Het huis is voorzien alle gemakken en vooral heel gezellig om nieuwe en welverdiende energie op te doen. Families kunnen dit hard gebruiken want (mee)leven met een aandoening is niet gemakkelijk.

Lees meer

Professionals over StiVaNe

Arno 👐 Adverteren in Google met Google Grants

Arno
Samenwerking was goed en positief.

Stefani 👐 SEO website Audit

Stefani
Het was fijn samenwerken met StiVaNe, omdat ze snel reageerden en de opdracht duidelijk was.