f77ef2f5-41bb-4646-be93-4fbd5c5e8e18

Website content advies

Profiel vrijwilliger

Een strateeg of content specialist met ervaring binnen branding, die als facilitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) content thema's uit te diepen voor onze website. Benodigd: ervaring met strategische zaken als communicatieboodschap, communicatiedoelstellingen, doelgroepen, content-tactieken.

Ervaring met:

 • Content

Organisatie in het kort

De vrijwilligers van de VoorleesExpress laten jaarlijks duizenden jonge kinderen zien hoe leuk taal is en geeft hen een taal-boost.

 • Kind en gezin
 • Diversiteit en inclusiviteit
 • Educatie

Project details

💒 Stichting VoorleesExpress

⏱️ 6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Met jouw scherpe blik en frisse ideeën kun je de VoorleesExpress helpen om zich duidelijker te profileren, beter te communiceren waar we voor staan en meer kinderen te bereiken!
Anne Heinsbroek
Geschreven door Anne Heinsbroek van Stichting VoorleesExpress

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Verschillende ontwikkelingen maken dat onze huidige content niet meer voldoende aansluit op onze website. Om klaar te zijn voor de toekomst willen we ervoor zorgen dat onze uitstraling in lijn is met onze visie en ambities. We willen bijvoorbeeld laten zien dat taal stimuleren veel meer kan zijn dan voorlezen, maar ook dat meertaligheid en digitaal aanbod onderdeel zijn van onze aanpak. We zouden met jou graag willen sparren hoe we onze content op onze website kunnen verbeteren! Heb jij de strategische kennis branding kennis die we zoeken?

Wat hebben we nodig?

 • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
 • 2 tot 4 één-uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: communicatieboodschap, communicatiedoelstellingen, doelgroepen, content-tactieken
 • Een startplan met adviezen en concrete next steps voor de uitvoer.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
 • Een idee van de boodschap die we willen overbrengen.
 • Huidige missie, visie, waarden en communicatie uitingen.
 • Een idee van de doelgroepen die we willen bereiken.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting VoorleesExpress
Stichting VoorleesExpress

De missie van Stichting VoorleesExpress.

👪Kind en gezin
💒 Gevestigde organisatie
📍Utrecht

Wij willen ervoor zorgen dat alle kinderen hun talenten optimaal kunnen ontplooien. We richten ons op jonge kinderen die moeite hebben met taal en waarbij ouders het lastig vinden om zelf de taalontwikkeling van kinderen te stimuleren. Onze vrijwilligers laten kinderen en ouders zien hoe leuk het kan zijn om samen thuis met taal en lezen aan de slag te gaan.

Lees meer