Telefoonmenu voice over inspreken

Profiel vrijwilliger

Een content creator die een aantal berichten kan inspreken voor een telefoonmenu. Pre: beheersing van de Engelse taal en een rustige, duidelijke stem.

Ervaring met:

  • Content

Organisatie in het kort

Wij zetten ons in voor de ontwikkeling van gevluchte studenten en professionals, en voor hun integratie op de Nederlandse arbeidsmarkt.

  • Educatie
  • Diversiteit en inclusiviteit
  • Welzijn

Project details

💒 Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Het UAF maakt gebruik van een telefoonmenu bij inkomende telefoontjes. Omdat onze afdelingen sinds kort anders zijn georganiseerd, is het nodig het huidige telefoonmenu aan te passen. De bellers zijn zowel vluchtelingen (anderstaligen) als donateurs. Dit maakt dat de berichten duidelijk en rustig moeten worden ingesproken, anders zijn deze te lastig voor de doelgroep vluchtelingen. Maar vervolgens ook prettig en klantvriendelijk voor de donateur, die over het algemeen Nederlander is. We willen graag dat beide groepen bij het beluisteren van ons telefoonmenu zich thuisvoelen bij het UAF.

Wat hebben we nodig?

  • Het inspreken van 20 korte berichten (4-5 min. per bericht) op een rustige en duidelijke toon.
  • De berichten mogen in het Engels en Nederlands worden ingesproken.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Een belboom met menu keuzes per doelgroep (vluchteling, donateur en overig) en bijbehorende uitgeschreven berichten.
  • Uitgeschreven automatische berichten bij ‘in gesprek’ en ‘wachttijd langer dan 3 minuten’.
  • Uitgeschreven in te stellen berichten bij ‘tijdelijk afwezig’ of ‘gesloten’.

  • Je kan me ook alvast een vraag stellen via de knop hieronder!

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF
Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF

De missie van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF.

📚Educatie
💒 Gevestigde organisatie
📍utrecht

Talentvolle vluchtelingen hebben zonder advies, begeleiding en financiële steun vaak geen mogelijkheid om zichzelf verder te ontwikkelen en succesvol te integreren op de Nederlandse arbeidsmarkt. We zijn ervan overtuigd dat íedereen die zijn kennis kan benutten, betekenisvol is in Nederland. Dáárom maken we ons daar sterk voor.

Lees meer

Professionals over Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF

Evelyne 👐 Kennissessie Marketing Automation

Evelyne
De samenwerking met het UAF verliep supervlot. Het is een enthousiaste groep mensen die bereid zijn om in te zetten op groei en innovatie. Fijn om te zien dat Marketing Automation ook leeft onder stichtingen \/ goede doelen. Het UAF was zeer betrokken bij het project en leverde zelf input en ideeën aan. Dit zorgde voor een goede interactie en verloop van het verhaal. Helemaal top! :-)

Rui 👐 Studenten wervingscampagne

Rui
Het was een ontzettend leuke samenwerking. Alex heeft een super goede briefing geleverd en schakelde snel. De presentaties waren heel leuk, het barst van de positieve energie bij het UAF. Iedereen denkt mee en er ontstaan spontaan allemaal nieuwe ideeën. Ze hebben ook een fotografe ingeschakeld die de campagne shoots gaat doen, waardoor het project naar een nog hoger niveau getild gaat worden. Al met al ontzettend leuk om te doen en volgens mij gaat er een mooie campagne komen!

Martijn 👐 UX design

Martijn
Wat een geweldig team bij UAF! Tijdens meerdere sessies hebben we toegewerkt naar een mooi eindresultaat. Deze vernieuwde basis in combinatie met de passie van het team gaat zeker zorgen voor een mooi vernieuwend MijnUAF!

Daniel 👐 Workshop communicatie trends

Daniel
Ik heb de samenwerking met UAF als zeer positief ervaren. De ruim 2 uur durende innovatieworkshop was erg interactief (ondanks dat het online was). Erg leuk, de energie en betrokkenheid tijdens de sessie, en de enthousiaste reacties achteraf. We gaan elkaar zeker nog eens spreken!

Lars 👐 SEO Audit

Lars
De samenwerking verliep erg fijn omdat de doelstellingen duidelijk waren, de communicatie goed verliep, en de benodigde middelen snel beschikbaar waren.