Waalse Bos Luchtfoto

Social Media posts

Profiel vrijwilliger

Een Social Media specialist die ons kan ondersteunen in het beheren van onze social media kanalen. Benodigd: ervaring met het creëren en plaatsen van posts.

Ervaring met:

  • Social Media

Organisatie in het kort

We planten bomen en beschermen bestaande bossen in Nederland en het buitenland. In ontwikkelingslanden werken we hierbij altijd samen met de lokale mensen. We zijn de meest ervaren aanbieder van CO2-compensatie in Nederland via duurzame bosprojecten en de enige die daarbij voldoet aan de strenge eisen van het CBF-keurmerk. Zo dragen we samen met onze partners en donateurs bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van de lokale bevolking.

  • Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

💒 Trees for All

⏱️ 20-40 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis.

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Via Trees for All kun je een boom planten en je CO2-uitstoot compenseren. Lekker concreet. Wie bedenkt voor ons pakkende social media berichten die ervoor zorgen dat nóg meer mensen helpen met het vergroenen van onze aarde?
Marchien Kampen
Geschreven door Marchien Kampen van Trees for All

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

In 2019 is er voor het eerst een contentstrategie opgesteld voor Trees for All en is er met een contentplanning gewerkt (in Google spreadsheet). Hierin zijn diverse ideeën voor content opgenomen (hygiëne, hub en hero) en er is een start gemaakt met het delen hiervan. We willen nu graag naar een next level met een vernieuwde contentstrategie en een uitbreiding van de content. Via de Nieuwe Gevers hebben we ook een briefing geschreven voor een vernieuwde social media contentstrategie, met focus op Instagram en LinkedIn.

Daarnaast willen we graag deze opdracht uitzetten omdat onze huidige strategie en planning natuurlijk doorloopt (Instagram, LinkedIn, Facebook en Twitter), we veel ideeën hebben voor content en op korte termijn hulp zoeken bij het maken van social media posts. Eventueel ook het beheren ervan, maar dit graag in overleg afstemmen.

Wat hebben we nodig?

  • Het bedenken en uitwerken van goed geschreven en aansprekende posts voor ons voornamelijkste social media kanaal.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Onze organisatie social media account
  • Een social media strategie
  • Missie en visie document
  • Doelgroepomschrijving
  • Contentplanning (via Google Spreadsheets)

Waarom is dit project van waarde?

Jaarlijks verdwijnen er netto 10 miljard bomen. Trees for All wil ervoor zorgen dat er juist bos bijkomt. Hoe? We roepen iedere wereldburger op om elk jaar 2 bomen te planten: 1-2-Tree. Onze social media kanalen zijn onmisbaar om dit doel te bereiken.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Trees for All
Trees for All

De missie van Trees for All.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
📍Utrecht

Stichting Trees for All is opgericht in 1999 en sindsdien hebben we wereldwijd al miljoenen bomen geplant in de strijd tegen klimaatverandering. Je kunt via ons een boom planten of je CO2-uitstoot compenseren via duurzame bosprojecten. Zo dragen we samen bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van de lokale bevolking. Trees for All heeft het CBF keurmerk voor goede doelen en ANBI status.

www.treesforall.nl

Lees meer