Online Marketing Coach

Project details

💒 Trees for All

🛠️ Online marketing

⏱️ 8-12 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

Organisatie in het kort

We planten bomen en beschermen bestaande bossen in Nederland en het buitenland. In ontwikkelingslanden werken we hierbij altijd samen met de lokale mensen. We zijn de meest ervaren aanbieder van CO2-compensatie in Nederland via duurzame bosprojecten en de enige die daarbij voldoet aan de strenge eisen van het CBF-keurmerk. Zo dragen we samen met onze partners en donateurs bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van de lokale bevolking.

  • Duurzaamheid, natuur en milieu

Profiel vrijwilliger

Heeft aantoonbare ervaring met het vakgebied en kan kennis op een heldere manier overdragen. Heeft bij voorkeur eerder mensen begeleid met hun groei (bijvoorbeeld juniors en/of mediors).

Project­omschrijving

Mijn huidige niveau.

Ik heb jaar ervaring met dit vakgebeid en

Trees for All
Trees for All
Rotsoord 3a
3523 CL Utrecht
treesforall.nl
Simone Groenendijk
Simone GroenendijkDirecteur

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Stichting Trees for All is opgericht in 1999 en sindsdien hebben we wereldwijd al miljoenen bomen geplant in de strijd tegen klimaatverandering. Je kunt via ons een boom planten of je CO2-uitstoot compenseren via duurzame bosprojecten. Zo dragen we samen bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van de lokale bevolking. Trees for All heeft het CBF keurmerk voor goede doelen en ANBI status.

www.treesforall.nl

Waar ze trots op zijn

  • Meer dan 5 miljoen bomen en struiken geplant wereldwijd
  • Super leuk, betrokken en gedreven team van +/- 10 professionals
  • Mooie projecten zowel in Nederland als in het buitenland (Costa Rica, Oeganda, Bolivia)
  • We hebben een grote achterban van > 250 bedrijvenpartners, zo’n 10.000 social media volgers, bijna 4.500 nieuwsbrief lezers en +/- 10.000 website bezoekers per maand
  • We zijn in korte tijd flink gegroeid en blijven ambitieus en heel ondernemend!