445f692d-19ad-4abf-8a6e-88a2d77ce05b

Finance Advies

Profiel vrijwilliger

Een finance professional die op finance gerelateerde zaken ondersteuning kan bieden en op een heldere manier kennis kan overdragen.

Ervaring met:

  • Finance

Organisatie in het kort

Stichting Texels Museum verbindt ruim 445.000 musea bezoekers per jaar met natuur en cultuur, om samen een mooiere wereld te maken.

  • Duurzaamheid, natuur en milieu
  • Kunst en cultuur
  • Educatie

Project details

💒 Stichting Texels Museum

⏱️ Een uur per week over een periode van 12 weken

🏁 Wanneer de professional aangeeft te kunnen starten (binnen 2 maanden).

Stichting Texels Museum verbindt mensen met natuur en cultuur om samen een mooiere wereld te maken. Met een andere inkomstenmodel kunnen we dat blijven doen.
Marion Barth
Geschreven door Marion Barth van Stichting Texels Museum

Project­omschrijving

Goed om te melden.

Stichting Texels Museum loopt 90% van de inkomsten mis nu we nog steeds geen bezoekers mogen ontvangen. Het is urgent dat we het inkomstenmodel minder kwetsbaar van derde variabelen maken. Als MT-lid ben ik betrokken geweest bij opstellen van begrotingen. Nu zit ik in de directie en ben ik medeverantwoordelijk voor de gehele financiën en daar kan ik jouw ondersteuning goed bij gebruiken!

Wat ik zou willen bereiken met de coach.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Waar ik binnen dit traject behoefte aan heb.

Hoe ik contact zou willen houden.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Texels Museum
Stichting Texels Museum

De missie van Stichting Texels Museum.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
💒 Gevestigde organisatie
📍De Koog

Stichting Texels Museum (STM) is al sinds 1930 de drijvende kracht achter musea en tentoonstellingen op Texel. Wij verbinden, hier op ons mooie eiland, mensen met natuur en cultuur om samen een mooiere wereld te maken'. De musea die bij ons horen zijn: Ecomare, Museum Kaap Skil, Vuurtoren Texel en Oudheidkamer Texel.

Lees meer

Professionals over Stichting Texels Museum

Maurice 👐 Finance Advies

Maurice
Prima samenwerking door open en constructieve manier van communiceren. Grote organisatie die tijdens COVID-19 haar deuren moest sluiten en nu bezig is sterker uit deze crisis te komen

Cleo 👐 Kennissessie Zelfsturende teams

Cleo
Het was erg prettig samenwerken met Marion (Stichting Texels Museum). We hebben een goed gesprek gehad over samensturing en hoe dat voor onze organisatie er uit ziet en welk proces we daarin doorlopen hebben. De vragen die ze stelde hebben gemaakt dat we zelf ook weer scherper kijken naar wat we doen en hoe we dat vormgeven. Ik ben beschikbaar voor eventuele vervolgvragen en hoop dat STM met de input vooruit geholpen is.