Stichting Taal Doet Meer-actionPhoto

Video

Profiel vrijwilliger

Een cameraman/vrouw die een bedrijfsfilmpje kan maken en editen. Benodigd: eigen camera apparatuur. Pre: iemand die mee kan denken met het (creatieve) script.

Ervaring met:

 • Video

Organisatie in het kort

30.000 Utrechters verstaan de Nederlandse taal niet goed. Met 1000 vrijwilligers zorgen wij dat Utrechters elkaar begrijpen en verstaan.

 • Diversiteit en inclusiviteit
 • Educatie
 • Welzijn

Project details

💒 Stichting Taal Doet Meer

⏱️ 15-25 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met deze video kunnen wij aan Utrechtse bedrijven laten zien wat wij als organisatie doen en bedrijven aan ons binden. Zo vergroten wij ons bereik en kunnen we nog meer taalleerders ondersteunen.
Annelieke Acda
Geschreven door Annelieke Acda van Stichting Taal Doet Meer

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We willen een wervend filmpje maken om Utrechtse bedrijven enthousiast te maken voor samenwerking met ons. Op een eenvoudige en sprekende manier willen we met enkele voorbeelden laten zien hoe bedrijven met ons kunnen samenwerken (mensen, middelen, munten). We willen laten zien wat het voor een bedrijf aan meerwaarde heeft en wat het ze oplevert. We missen zelf de skills om een gave video te maken. Heb jij deze wel? Help ons dan!

Wat hebben we nodig?

 • Het in beeld brengen van 3 verschillende projecten/praktijkvoorbeelden waarin het verhaal van medewerkers en bedrijven gedeeld wordt.
 • Een video edit van een event op locatie, teruggebracht naar 1 tot 3 minuten, die we kunnen gebruiken voor externe communicatie (zoals op de website, in een powerpoint presentatie en/of social media).
 • Het werkbestand, zodat we in de toekomst aanpassingen kunnen doorvoeren.
 • In overleg: het vastleggen van korte interviews met medewerkers en bedrijven.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Doelgroep die we willen bereiken.
 • Locatie waar we de video kunnen schieten: Utrecht
 • Datum nader te bepalen.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Taal Doet Meer
Stichting Taal Doet Meer

De missie van Stichting Taal Doet Meer.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
💒 Gevestigde organisatie
📍Utrecht

Taal Doet Meer wil eraan bijdragen dat Utrechters elkaar begrijpen en verstaan. We zorgen er met een netwerk van vrijwilligers en partners voor dat taal geen belemmering vormt om mee te doen in de Utrechtse samenleving.

Lees meer