059eedc5-6b82-4f26-94be-82a95426b0e5

Presentatie coach

Profiel vrijwilliger

Een professional die ervaring heeft met faciliteren en geven van presentaties en helder advies kan geven rondom het krachtig overbrengen van presentaties.

Ervaring met:

  • Communicatie

Organisatie in het kort

In iedere jongere schuilt een Sociale Gast. Zij zijn waardevol en kunnen van betekenis zijn voor kwetsbare en eenzame inwoners van Amersfoort. Wij geven jongeren de mogelijkheid om maatschappelijke impact te maken voor eenzame inwoners!

  • Welzijn
  • Duurzaamheid, natuur en milieu
  • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 Stichting Sociale Gasten

⏱️ 4-8 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van het totale aantal coaching uren. Deze worden vaak over een bepaalde periode ingezet. Bijvoorbeeld met een tweewekelijkse call.

🗓️ Verspreid over 1-2 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

🏁 Starten binnen twee maanden

Met jou als presentatie coach, kunnen we jongeren helpen om sterker te staan in discussies en presentaties! Zo zijn ze voorbereid voor de toekomst.
Lan Nguyen
Geschreven door Lan Nguyen van Stichting Sociale Gasten

Project­omschrijving

Goed om te melden.

Binnenkort starten we met het programma MDT Politiek, een gratis programma voor jongeren rond de 20 jaar oud in Amersfoort waarbij ze een aantal weken kennis gaat maken met de lokale politiek. Ze ontmoeten politici, wonen een raadsvergadering bij en aan het einde gaan ze zelf in debat over lokale vraagstukken. Zij hebben zich aangemeld voor dit programma om vaardigheden, zoals debatteren en presenteren te ontwikkelen. Het zou geweldig zijn om hen een interactieve workshop/presentatie te geven over presenteren, zodat ze sterk in hun schoenen gaan staan tijdens dit programma.

Wat ik zou willen bereiken met de coach.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Waar ik binnen dit traject behoefte aan heb.

Hoe ik contact zou willen houden.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Sociale Gasten
Stichting Sociale Gasten

De missie van Stichting Sociale Gasten.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Amersfoort

Een jongere wil vaak best wat doen voor iemand anders, alleen weet hij vaak niet wat er mogelijk is en daarbij sluiten de bestaande mogelijkheden lang niet altijd aan. Wij zijn de schakel tussen de jonge vrijwilligers en de plekken waarvoor zij zich in kunnen zetten. Jongeren tussen de 14 en 30 jaar leveren een maatschappelijke bijdrage in Amersfoort. Dit doen zij op vrijwillige basis, gewoon omdat het kan. Samen zorgen we voor een stad waarin we naar elkaar omkijken en er minder eenzaamheid is.

Lees meer

Professionals over Stichting Sociale Gasten

Mariëtte 👐 Canvastas design

Mariëtte
Super leuk project & heel tof dat er binnenkort allemaal hardwerkende vrijwilligers met een Canvastas met mijn design erop rondlopen in Amersfoort. Ik heb contact gehad met Lan, leuk om mee samen te werken, duidelijke feedback. Daarnaast had ik ook erg veel vrijheid om tot een mooi eindresultaat te komen.

Wout 👐 Impact verhalen

Wout
Fijne samenwerking met een mooie organisatie - waarbinnen zowel werknemers als vrijwilligers inspirerend en waardevol werk verrichten.

Wout 👐 Copy ondersteuning bij Magazine

Wout
Fijne samenwerking met een mooie organisatie - waar zowel werknemers als vrijwilligers inspirerend en waardevol werk verrichten.

Conchita 👐 Video schieten

Conchita
Ze luisteren, komen met ideeën