GEZOCHT: Webdeveloper

Profiel vrijwilliger

Een Front en/of Back-end developer met ervaring binnen Wordpress en ons kan helpen met het oplossen van verschillende problemen t.b.v. de website snelheid.

Ervaring met:

  • Web Development

Organisatie in het kort

Onze vintage meubelwerkplaats biedt mensen, met een afstand tot de arbeidsmarkt, begeleiding zodat zij herstel vinden, zich ontwikkelen en daarmee tot bloei te komen, zodat zij hun maximale potentieel in een werk-omgeving kunnen benutten.

  • Welzijn
  • Innovatie
  • Religie en spiritualiteit

Project details

💒 Stichting SixtyFruits

⏱️ 20-30 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 4-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

Project­omschrijving

Wat hebben we nodig?

  • Hulp bij het oplossen van de verschillende knelpunten die onze website vertragen, zoals: formatting, Plugins, Code/HTML & caching.
  • We kijken samen met jou wat er binnen jouw expertise mogelijk is om op te lossen.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • [BENOEM BELANGRIJKE ZAKEN OVER JE WEBSITE ALS: PLUGINS, HOSTING, KNELPUNTEN, CMS ETC]

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting SixtyFruits
Stichting SixtyFruits

De missie van Stichting SixtyFruits.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Arnhem

Het hebben van werk zorgt voor zingeving, sociaal contact en persoonlijke ontwikkeling. Als werk wegvalt, verliezen mensen een deel van hun identiteit. Wij zijn de brug die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunen, coachen en richting geven naar betaald werk. We werken met individuele trajecten waarbij ieder op zijn eigen niveau op de participatieladder kan klimmen. Deze mensen bieden wij zinvol en leuk werk, in onze vintage meubelwerkplaats, samen met professionele begeleiding. Wij hebben een hart voor mensen en vintage meubels!

Lees meer