5a55df38-9ccf-465d-81c4-84878f658687

Marketing teksten schrijven

Profiel vrijwilliger

Een copywriter die goed geschreven en aansprekende content voor ons kan schrijven, waarmee onze impact zichtbaar(der) wordt.

Ervaring met:

  • Copywriting

Organisatie in het kort

ReLeaf gebruikt kunst om bomen in Nederland te planten, als deel van de oplossing van klimaatverandering en biodiversiteitsverlies. We gaan voor 2030, 1 miljoen bomen planten!

  • Duurzaamheid, natuur en milieu
  • Kunst en cultuur
  • Educatie

Project details

💒 Stichting reLeaf

⏱️ 12-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 Starten binnen twee maanden

Wij maken kunst om bomen in Nederland te planten. Met jouw hulp en marketingteksten kunnen we nog meer planten. Help jij ons een handje?
Matt Church
Geschreven door Matt Church van Stichting reLeaf

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij maken kunst om meer bomen in Nederland te planten. Voor mij is het echter lastig om goede teksten te schrijven, aangezien Nederlands mijn tweede taal is. Met jouw hulp in onze marketingteksten kunnen we grotere donaties krijgen van bedrijven en zo nog meer bomen planten. Zullen we hiermee samen aan de slag?

Wat hebben we nodig?

  • Goed geschreven en aansprekende teksten voor een van onze marketing materialen (bijvoorbeeld folder, flyer of poster), in lijn met onze merkidentiteit en communicatie-doelstellingen.
  • We staan open voor creatieve ideeën en advies.
  • Omdat Nederlands mijn tweede taal is, heb ik hulp nodig om goede tekst te schrijven en zakelijke donateurs aan te trekken.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Globale content richting(en).
  • Missie en visie.
  • Doelgroepomschrijving.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting reLeaf
Stichting reLeaf

De missie van Stichting reLeaf.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌱 Start-up fase
📍Zwolle

De wereld vandaag heeft alleen de helft van de bomen die eerder bestond. Dit is één van de oorzaken van klimaatverandering en reductie van biodiversiteit. Door het planten van bomen in Nederland dragen we onze steentje bij aan de oplossing. Doneer aan reLeaf en krijg handgemaakte, duurzame kunst als dank.

Lees meer