Henk Springer Jqe1bfaqfyw Unsplash
🌱 Ik wil helpen

SEO webteksten

Profiel vrijwilliger

Een copywriter die goed geschreven en aansprekende teksten voor onze website kan schrijven. Benodigd: kennis van SEO en het schrijven van teksten die goed vindbaar zijn in Google.

Ervaring met:

 • Copywriting
 • SEO

Organisatie in het kort

ReLeaf gebruikt kunst om bomen in Nederland te planten, als deel van de oplossing van klimaatverandering en biodiversiteitsverlies. We gaan voor 2030, 1 miljoen bomen planten!

 • Duurzaamheid, natuur en milieu
 • Kunst en cultuur
 • Educatie

Project details

💒 Stichting reLeaf

⏱️ 12-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Door een goed geschreven SEO-proof website, kunnen we aan meer mensen trekken en onze verhaal delen. Dit is voor ons nodig om fondsen te werven om 1 miljoen bomen te planten!
Matt Church
Geschreven door Matt Church van Stichting reLeaf

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij zijn bezig met een nieuwe website bouwen. Daarmee willen we nieuwe (SEO-proof) teksten die ons verhaal mooi vertelt, maar ook waardoor we goed worden gevonden. Nederlands is voor mij een tweede taal (EN moedertaal), dus ik kan zeker hulp gebruiken met tekstschrijven!

Wat hebben we nodig?

 • Goed geschreven en aansprekende teksten voor onze website (SEO-proof), die in lijn staan met onze merkidentiteit en communicatie-doelstellingen.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Onze huidige website.
 • Missie en visie document.
 • Doelgroepomschrijving.
 • Globale content richting(en).
 • Momenteel zijn we ook op zoek naar een Nieuwe Gever die een SEO audit voor ons kan doen. Hieruit volgen verbeterpunten en keywords die we kunnen gebruiken.
Matt Church
Matt Church Oprichter

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting reLeaf
Stichting reLeaf

De missie van Stichting reLeaf.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌱 Start-up fase
📍Zwolle

De wereld vandaag heeft alleen de helft van de bomen die eerder bestond. Dit is één van de oorzaken van klimaatverandering en reductie van biodiversiteit. Door het planten van bomen in Nederland dragen we onze steentje bij aan de oplossing. Doneer aan reLeaf en krijg handgemaakte, duurzame kunst als dank.

Lees meer