f66aff81-cb66-41d1-bb96-df38eac7d9a3 (1)
🌱 Ik wil helpen

Project management ondersteuning

Profiel vrijwilliger

Een projectmanager die ons uitvoerend kan helpen bij een project of initiatief dat wij gaan starten. Kennis binnen: projectondersteuning, contacten leggen, takenlijstjes verwerken en opstellen, planning beheren etc.

Ervaring met:

  • Project Management
  • Uitzoeken en regelen

Organisatie in het kort

Stichting Petuda combineert muziek, beeld en verhaal om je uit het alledaagse, snelle bestaan te liften. Wij geloven dat zo'n ervaring fungeert als levenselixer.

  • Kunst en cultuur
  • Welzijn
  • Educatie

Project details

💒 Stichting Petuda

⏱️ 16-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met jou aan boord kunnen we kwalitatief goede muziek de spotlight geven die het verdient en mensen de stress van het dagelijkse leven even laten vergeten; want dat doet muziek met je!
Huda  Blom
Geschreven door Huda Blom van Stichting Petuda

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij zien veel kansen qua kleinere / middelgrote playlists, maar wij missen de slagkracht om dit zelf aan te vliegen. Het zou geweldig zijn als jij ons kan helpen bij o.a. bij het invoeren en uploaden van informatie en muziek en met het vinden/benaderen van playlists op Youtube en Spotify. Ben jij een muziekliefhebber en wil jij ons mee helpen de kracht van muziek te verspreiden? Dan is dit project iets voor jou!

Wat hebben we nodig?

  • Uitvoerend hulp bij bijvoorbeeld: invoeren en uploaden van informatie en muziek bij Buma Stemra en Sena en helpen met het vinden/benaderen van playlists

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Een teamlid die eigenaar is van het project (inhoudelijke sparringpartner/beslisser).
  • Plan met zaken als: strategie, doel, planning & acties.
Huda  Blom
Huda Blom Oprichter

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Petuda
Stichting Petuda

De missie van Stichting Petuda.

🎨Kunst en cultuur
🌿 Groeiende fase
📍Zwolle

Het moderne leven kenmerkt zich door een continue bombardering van informatie en communicatie via social media, spam, sms-reclame en whatsapp berichten. Maar continue 'aan' staan betekent op een gegeven moment 'uit' gaan. Wij creëren projecten voor muziek-en-kunstliefhebbers om op te laden. Het is onmogelijk om stress te voelen op het moment dat je betoverd wordt door iets moois.

Lees meer