08fe5e9f-eea7-4958-a4a5-fb5b3cb96cc0

1 uur advies: Social Media specialist

Profiel vrijwilliger

Een social media specialiast die ervaring heeft met het onderwerp van de call (zie hieronder).

Ervaring met:

  • Social Media

Organisatie in het kort

Stichting Petuda combineert muziek, beeld en verhaal om je uit het dagelijkse stressvolle bestaan te halen. We creëren een veilige ruimte creëren waar mensen zich kunnen laten betoveren door de kunstvormen die we aanbieden. Wij geloven dat zo'n ervaring fungeert als levenselixer.

  • Kunst en cultuur
  • Welzijn
  • Educatie

Project details

💒 Stichting Petuda

⏱️ 1 uur call

🏁 We kunnen direct starten

De call

De vraag

Onze activiteiten zijn heel breed en we zijn op zoek in wat voor vorm we dit moeten gieten zodat we onze boodschap duidelijk kunnen communiceren via social media. Kun je met ons meedenken?

Extra achtergrondinformatie

Stichting Petuda combineert muziek, beeld en verhaal tot 1 ervaring (een vinylboek en een fysieke presentatie). Waar wij mee struggelen is hoe we deze drie zaken kunnen overbrengen op social media zonder dat het vaag wordt wat we precies doen. Een vraag die bij ons speelt, is bijvoorbeeld; moeten er een aparte Instagrampagina komen voor de kunst en muziek?

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Petuda
Stichting Petuda

De missie van Stichting Petuda.

🎨Kunst en cultuur
🌿 Groeiende fase
📍Zwolle

Het moderne leven kenmerkt zich door een continue bombardering van informatie en communicatie via social media, spam, sms-reclame en whatsapp berichten. Maar continue 'aan' staan betekent op een gegeven moment 'uit' gaan. We zien een wereld waarin mensen hun drukke levens kunnen doorbreken door te genieten van kunst en muziek. We bieden een breed scala aan kunstvormen aan die toegankelijk zijn voor iedereen, ongeacht leeftijd, cultuur en achtergrond. Het is onmogelijk om stress te voelen op het moment dat je betoverd wordt door iets moois.

Lees meer