8b473f49-bd3a-43b6-b5a8-f5f071bbd37c

Advies over vermogensfondsen

Profiel vrijwilliger

Een sales professional die ervaring heeft met het onderwerp van de call (zie hieronder).

Ervaring met:

  • Sales
  • Business Strategy

Organisatie in het kort

Wereldwijd helpen goede doelen kansarme kinderen richting een hoopvolle toekomst. Wij helpen hen met het Nofam kind sponsorplatform.

  • Armoede
  • Ontwikkelingshulp
  • Kind en gezin

Project details

💒 Stichting Nofam

⏱️ 1 uur call

🏁 We kunnen direct starten

De call

De vraag

Waar moet ik rekening mee houden, als ik met mijn propositie naar vermogensfondsen toe stap.

Extra achtergrondinformatie

We hebben een nieuwe propositie ontwikkeld, waar we nu mee in de uitvoer willen gaan. Hiervoor gaan we vermogensfondsen benaderen om ons te ondersteunen. Deze wereld is voor ons nog onbekend en willen graag meer weten hoe we het beste met ons verhaal en plan naar vermogensfondsen kunnen toestappen.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Nofam
Stichting Nofam

De missie van Stichting Nofam.

🤲Armoede
🌱 Start-up fase
📍Vriezenveen

Onze missie is om het leven van mensen te verrijken door samen kansarme kinderen naar een hoopvolle toekomst te helpen.
Dit doen we door samen te werken met zelfstandige stichtingen over de hele wereld die al het verschil maken voor kinderen. We zetten digitale middelen in om kinderen te koppelen, via de stichtingen, aan langdurige donateurs die hen online op hun levensreis vergezellen.

Lees meer

Professionals over Stichting Nofam

Stephen 👐 Tijdelijk Social Media beheer

Stephen
We Have been doing a lot of talking because I am transitioning to the netherlands.

John 👐 Missie, visie en waarden

John
Nofam is erg enthousiast en ambitieus. Ze staan open voor feedback en werken goed samen in sessies, maar ook door veel informatie te delen. Daarnaast tonen ze vaak dat ze blij zijn met de bijdrage die geleverd wordt.

Christien 👐 Strategisch advies over Communicatie

Christien
Het was fijn samenwerken met Stichting Nofam omdat ze heel erg aardig zijn, je advies serieus wordt genomen en ze heel veel passie hebben voor hun stichting.

Annet 👐 Illustraties

Annet
Het was een fijne samenwerking. Vanaf het begin een duidelijk en inspirerend idee. We hebben wat testen gemaakt en vanuit daar verder gewerkt. Leuke communicatie en dankbaar voor het geleverde resultaat! Bedankt!

Sander 👐 Marketing advies over campagne

Sander
Leuke club met een prachtige ambitie maar ik had het gevoel dat ze zelf nog niet heel concreet hadden wat logische vervolgstappen waren en hoe ze hierin goede aansluiting kunnen vinden met hun doelgroep(en). Ik hoop dat ik ze een beetje een spiegel heb kunnen voorhouden die constructief genoeg was om verder mee te komen. Verder is/was de afstand (letterlijk) te groot om bij elkaar te komen voor bijvoorbeeld een inhoudelijke sessie. Wat het in dit geval toch ook wat onhandig maakt.

Pepijn 👐 Pitch deck

Pepijn
Stichting Nofam is vol ambitie met een heel nobel doel bezig. Het fijne aan deze samenwerking is dat de taak goed aansloot bij mijn vaardigheden. Samen hebben we een plan gesmeden om impact te maken en Saša heeft daar met ongekende energie aan gewerkt om zo een fantastisch resultaat neer te zetten. Saša's passie bij het uitwerken van ons plan; daar kreeg ik mijn voldoening uit!