Ferenc Horvath M5jwpvrjej4 Unsplash
🌱 Ik wil helpen

Flexibele Social Media ondersteuning

Profiel vrijwilliger

Een Social Media specialist die ons kan ondersteunen in het beheren van onze social media kanalen. Benodigd: ervaring met het creëren en plaatsen van posts. Affiniteit met het nachtleven is een pré.

Ervaring met:

 • Social Media
 • Copywriting

Organisatie in het kort

Stichting N8BM A’DAM is een onafhankelijke stichting die zich inzet voor een levendig, divers en inclusief nachtleven in Amsterdam.

 • Kunst en cultuur
 • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 Stichting N8BM A’DAM

⏱️ 20-40 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met jouw social media ondersteuning kunnen we meer zichtbaarheid creëren over de dingen die we doen voor een inclusief nachtleven en daarmee ons bereik vergroten 🕺.
Isabel Wiltenburg
Geschreven door Isabel Wiltenburg van Stichting N8BM A’DAM

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Met veel passie zetten we ons al jaren in voor een bruisend en voor iedereen toegankelijk nachtleven in Amsterdam en we doen geweldige dingen. Te mooi om niet te delen! We zouden graag meer zichtbaar willen zijn online maar hebben handen te kort om onze social media kanalen consistent te beheren. Ben jij degene die ons hiermee kan ondersteunen?

Wat hebben we nodig?

 • Tijdelijke ondersteuning voor onze social media, voor een periode van 2 tot 3 maanden, voor 2-4 uur per week (in overleg).
 • Het beheren van onze Social kanalen. Denk aan: het bedenken, uitwerken en posten van goed geschreven en aansprekende posts voor onze Social Media kanalen.
 • Het plannen van de posts in de vorm van een content kalender.
 • De exacte tijdsinvulling is flexibel in te richten met jouw agenda. We bepalen samen wat we oppakken en hoe we dat invullen.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Onze organisatie Social Media account(s)
 • Missie en visie document.
 • Doelgroepomschrijving.
Isabel Wiltenburg
Isabel Wiltenburg Project medewerker/coördinator

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting N8BM A’DAM
Stichting N8BM A’DAM

De missie van Stichting N8BM A’DAM.

🎨Kunst en cultuur
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

Wij zetten nachtcultuur op de maatschappelijke en politieke agenda, stimuleren we subculturen en dragen bij aan een divers, sociaal en etnisch inclusieve nacht voor alle Amsterdammers. Het werk van de stichting is belangrijk voor de nacht en daarmee voor de stad Amsterdam. De sociale, culturele en economische aspecten van de nacht leiden tot een innovatieve, bruisende en leefbare stad.

Lees meer