Stichting MANSA The Smiling Cook-photo
🌱 Ik wil helpen

Flexibele Social Media ondersteuning

Profiel vrijwilliger

Een Social Media specialist die ons kan ondersteunen in het beheren van onze social media kanalen. Benodigd: ervaring met het creëren en plaatsen van posts.

Ervaring met:

 • Social Media
 • Copywriting

Organisatie in het kort

Mansa stimuleert schoon koken in ontwikkelingslanden om de uitstoot van schadelijke stoffen op mens en milieu, als gevolg van koken op open vuur, te reduceren. Hiermee dringen we het aantal dodelijke slachtoffers (nu nog 4.3 miljoen per jaar) terug.

 • Gezondheid en ziektebestrijding
 • Duurzaamheid, natuur en milieu
 • Ontwikkelingshulp

Project details

💒 Stichting MANSA The Smiling Cook

⏱️ 20-40 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 We kunnen direct starten

Met meer aandacht vragen op social media voor de ernst van koken op open vuur, kunnen we een vliegende start maken naar een wereld waar dit niet meer gebeurd! Zo zorgen we samen voor een beter milieu en gezondheid.
Wout Bakker
Geschreven door Wout Bakker van Stichting MANSA The Smiling Cook

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Drie miljard mensen in de wereld koken op open vuur, hetgeen zorgt voor ernstige luchtvervuiling en gezondheidsproblemen. Als gevolg hiervan sterven meer dan vier miljoen mensen vroegtijdig per jaar. We willen graag starten met het delen van onze missie en de noodzaak van onze stichting. We hebben zelf niet de tijd of expertise om knallende posts te ontwerpen om ons verhaal te delen. Jij wel? Schrijf je dan in!

Wat hebben we nodig?

 • Tijdelijke ondersteuning voor onze social media, voor een periode van 2 tot 3 maanden, voor 2-4 uur per week (in overleg).
 • Het bedenken, uitwerken en posten van goed geschreven en aansprekende posts voor onze Social Media kanalen, in de huisstijl van Mansa.
 • De exacte tijdsinvulling is flexibel in te richten met jouw agenda. We bepalen samen wat we oppakken en hoe we dat invullen.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Onze organisatie Social Media account(s)
 • Een Social Media strategie.
 • Missie en visie document.
 • Doelgroepomschrijving.
 • Een contentkalender.
Wout Bakker
Wout Bakker Anders

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting MANSA The Smiling Cook
Stichting MANSA The Smiling Cook

De missie van Stichting MANSA The Smiling Cook.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
🌱 Start-up fase
📍Hardinxveld-Giessendam

Onze missie is een wereld waar niet meer gekookt wordt op open vuur. Drie miljard mensen in de wereld koken op open vuur, hetgeen zorgt voor ernstige luchtvervuiling en gezondheidsproblemen. Als gevolg hiervan sterven meer dan vier miljoen mensen vroegtijdig per jaar, veelal vrouwen en kinderen, en zorgt de ontbossing voor een niet te overziene klimaatcrisis. Met Mansa leveren wij een directe bijdrage aan een wereld zonder koken op open vuur.

Lees meer