c77c0502-6668-449d-ac0d-1ecc8425974c
🌱 Ik wil helpen

Strategisch advies over Marketing

Profiel vrijwilliger

Een strateeg of marketeer, die als facillitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) marketing thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

Ervaring met:

  • Marketing

Organisatie in het kort

Het Limburg Festival brengt bezoekers van alle leeftijden op een laagdrempelige manier in aanraking met bijzonder theater op unieke locaties.

  • Kunst en cultuur

Project details

💒 Stichting Limburg Festival

⏱️ 6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met jouw marketing expertise hopen we onze zichtbaarheid te vergroten en ons beter te profileren en positioneren in het cultuurlandschap.
Mathijs Creemers
Geschreven door Mathijs Creemers van Stichting Limburg Festival

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij zoeken jouw expertise vanwege een gebrek aan gespecialiseerde kennis binnen marketing. Wij willen ons namelijk duidelijker profileren en positioneren. Omdat we een groot festival zijn wat bestaat uit heel veel kleine onderdelen, is het lastig om het grote geheel zichtbaar te maken. Het wordt na 40 jaar tijd om te professionaliseren!

Wat hebben we nodig?

  • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
  • 2 tot 4 één uur strategiesessies waarin onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld: problematiek, marketingdoelstellingen, positionering, missie & identiteit en doelgroepen.
  • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
  • Een begrip van de doelgroepen die we willen bereiken.
  • Missie en visie.
  • Ons cultuurplan van 2020 - 2024
Mathijs Creemers
Mathijs Creemers

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Limburg Festival
Stichting Limburg Festival

De missie van Stichting Limburg Festival.

🎨Kunst en cultuur
💒 Gevestigde organisatie
📍Roggel

We zijn het oudste en grootste theaterfestival in Limburg met nationale en internationale artiesten. Wij toveren Midden-Limburg om tot één groot openluchtpodium met een breed aanbod van theater, toneel, muziek, opera, mime en dans. Het theater dat wij aanbieden is laagdrempelig waardoor het makkelijk is om kennis te maken met deze vorm van cultuur. Ook leert het publiek Limburg op een nieuwe manier kennen door de unieke locaties waar de voorstellingen zich afspelen.

Lees meer