Copywriting - Vrijwilliger(Tijdelijk)
Lentekind

Copywriting webteksten

Project details

💒 Stichting Lentekind

🛠️ Copywriting

⏱️ 12-24 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 3-5 weken

💻 Op locatie en/of vanaf huis

Organisatie in het kort

Lentekind ondersteunt de ontwikkeling van elk kind en jongvolwassene, in eigen tempo, via professionaliteit met passie en plezier.

  • Kind en gezin
  • Welzijn
  • Gezondheid en ziektebestrijding

Profiel vrijwilliger

Een copywriter die goed geschreven, laagdrempelige en aansprekende teksten voor onze website kan schrijven. Benodigd: kennis van SEO en het schrijven van teksten die goed vindbaar zijn in Google. Pre: Iemand die kennis heeft van gehandicaptenzorg of zich er juist in wil verdiepen.

Start: We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

Met jouw teksten maken we duidelijk aan ouders wat we voor hen allemaal kunnen betekenen, waardoor we ook nog eens beter vindbaar worden!
Stella van Heusden
Geschreven door Stella van Heusden van Stichting Lentekind

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Met behulp van andere Nieuwe Gevers hebben we ontdekt dat onze website niet overbrengt wie we echt zijn en wat we doen. We willen ouders die op zoek zijn naar een goede behandelplek voor hun kind duidelijk vertellen wat Lentekind voor hen kan betekenen. Zo kunnen we er ook voor zorgen dat onze doelgroep ons beter kan vinden, waardoor we nog meer kinderen kunnen helpen.

Wat hebben we nodig?

  • Goed geschreven en aansprekende teksten voor onze website (SEO-proof), die in lijn staan met onze merkidentiteit en communicatie-doelstellingen.

Wat hebben we al?

  • Onze huidige website.
  • Missie en visie document.
  • Doelgroepomschrijving.
  • Globale content richting(en).
Stichting Lentekind
Stichting Lentekind

De missie van Stichting Lentekind.

👪Kind en gezin
🌿 Groeiende fase
📍Middelburg

Bij Lentekind willen we dat alle kinderen tot bloei komen, zowel ernstig meervoudig beperkte kinderen als kinderen met een ontwikkelingsachterstand, een verstandelijke beperking en/of een autisme spectrum stoornis. Dat doen we door dagbehandeling gespecialiseerd in ontwikkeling en beweging. Wij bieden ook gezinsbegeleiding, logeerweekenden voor EMB kinderen en dagbesteding voor jongvolwassenen.

Lees meer

Professionals over Stichting Lentekind

Ailing 👐 Instagram uitleg, set-up en tips.

Ailing
Stichting Lentekind is een hele fijne organisatie om mee samen te werken. Mijn contactpersoon Stella was oprecht geïnteresseerd om meer over Instagram te leren en daar zelf mee aan de slag te gaan. Ze leverde benodigde informatie van tevoren aan wat prettig was om me voor te bereiden. Het was erg leuk om te zien hoe snel ze informatie oppakt en toepast. Ik ben blij dat ik hier mijn steentje aan heb mogen bijdragen.

Carolien 👐 Campagne plan

Carolien
Fijne samenwerking en communicatie, mooie organisatie met een team dat alles aanpakt om te groeien en ontwikkelen!