Communicatie - Vrijwilliger(Tijdelijk)
30486698-113a-456d-8423-14c92139bf76
🌱 Ik wil helpen

Advies over crowdfundingsactie

Project details

💒 Stichting Lentekind

🛠️ Communicatie

⏱️ 2-3 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 1-2 weken

Organisatie in het kort

Lentekind ondersteunt de ontwikkeling van elk kind en jongvolwassene, in eigen tempo, via professionaliteit met passie en plezier.

  • Kind en gezin
  • Welzijn
  • Gezondheid en ziektebestrijding

Profiel vrijwilliger

Een professional met ervaring in crowdfunding die ons adviezen en tips kan geven over de crowdfundingsactie die wij aan het opzetten zijn.

🌱 Ik wil helpen
Alleen met jouw tips en adviezen kunnen wij het streefbedrag van 20.000 euro behalen voor het broodnodige bewegingsapparaat!
Stella van Heusden
Geschreven door Stella van Heusden van Stichting Lentekind

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We zien regelmatig dat ouders van onze cliënten een crowdfundingsactie opzetten ten behoeve van het verbeteren van de levenskwaliteit van hun kinderen met een handicap. Het zijn namelijk altijd hoge kosten die zij moeten maken. Zo nu ook één van de leden van de cliëntenraad, haar gehandicapte zoon heeft een bewegingsapparaat van 20.000 euro nodig. Ze is hiervoor een crowdfundingactie begonnen maar zou graag advies willen van iemand die wat ervaring heeft over dit onderwerp. Alleen met jouw kennis kunnen we dit broodnodige streefbedrag halen!

Wat hebben we nodig?

  • 1 á 2 sessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken over crowdfunding zoals: pitch, campagne, content, best practices. ect.
  • Een terugkoppeling van ons gesprek met adviezen en next steps in de vorm van een document.

Wat hebben we al?

  • Een gestarte crowdsfundingactie
Stella van Heusden
Stella van Heusden
Stichting Lentekind
Stichting Lentekind

De missie van Stichting Lentekind.

👪Kind en gezin
🌿 Groeiende fase
📍Middelburg

Bij Lentekind willen we dat alle kinderen tot bloei komen, zowel ernstig meervoudig beperkte kinderen als kinderen met een ontwikkelingsachterstand, een verstandelijke beperking en/of een autisme spectrum stoornis. Dat doen we door dagbehandeling gespecialiseerd in ontwikkeling en beweging. Wij bieden ook gezinsbegeleiding, logeerweekenden voor EMB kinderen en dagbesteding voor jongvolwassenen.

Lees meer

Professionals over Stichting Lentekind

Ailing 👐 Instagram uitleg, set-up en tips.

Ailing
Stichting Lentekind is een hele fijne organisatie om mee samen te werken. Mijn contactpersoon Stella was oprecht geïnteresseerd om meer over Instagram te leren en daar zelf mee aan de slag te gaan. Ze leverde benodigde informatie van tevoren aan wat prettig was om me voor te bereiden. Het was erg leuk om te zien hoe snel ze informatie oppakt en toepast. Ik ben blij dat ik hier mijn steentje aan heb mogen bijdragen.

Carolien 👐 Campagne plan

Carolien
Fijne samenwerking en communicatie, mooie organisatie met een team dat alles aanpakt om te groeien en ontwikkelen!