d2f6bc8e-db0b-4dc8-bdb0-84877f36a2e3

Finance ANBI advies

Profiel vrijwilliger

Een finance professional met ervaring in het vakgebied, die op een heldere manier advies kan geven over bepaalde financial thema's. Benodigd: ervaring met ANBI-stichtingen.

Ervaring met:

  • Finance

Organisatie in het kort

Te veel kinderen in Kenia gaan zonder eten naar school of gaan helemaal niet naar school. Lala Salama is een springlevende stichting die een constructief papprogramma heeft en zich richt op educatieprojecten in Oloitokitok, Kenia.

  • Armoede
  • Ontwikkelingshulp
  • Educatie

Project details

💒 Stichting Lala Salama

⏱️ 8-14 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van het totale aantal coaching uren. Deze worden vaak over een bepaalde periode ingezet. Bijvoorbeeld met een tweewekelijkse call.

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

🏁 We kunnen direct starten

Als wij onze financiële zaken goed op orde hebben, kunnen we gaan starten met fundraising waardoor we meer kunnen betekenen voor de ontwikkeling van kinderen in Kenia!
Claartje de Rooij
Geschreven door Claartje de Rooij van Stichting Lala Salama

Project­omschrijving

Goed om te melden.

Wij willen graag met jou in gesprek om meer te leren over wat er op financieel vlak komt kijken bij het hebben en behouden van een ANBI status. Zo kunnen we ervoor zorgen dat wij alles op orde hebben en fris kunnen starten met fundraisen! Zelf hebben we namelijk een gebrek aan gespecialiseerde kennis over een ANBI-stichting i.c.m. financiën.

Wat ik zou willen bereiken met de coach.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Waar ik binnen dit traject behoefte aan heb.

Hoe ik contact zou willen houden.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Lala Salama
Stichting Lala Salama

De missie van Stichting Lala Salama.

🤲Armoede
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Door armoede, droogte en klimaatverandering dreigt een groot voedseltekort in Kenia. Veel kinderen gaan zonder eten naar school. Lala Salama ondersteunt scholen met een constructief papprogramma, waar de lokale bevolking zelf mee aan de slag gaat. Dagelijks krijgen 1000 kinderen een beker pap, soms is dit hun enige maaltijd van de dag. Daarnaast zijn er kinderen en jongeren die helemaal niet naar school gaan. Educatie is de belangrijkste manier om zelfvoorzienend te worden en iets te bereiken in Kenia. We bundelen daarom onze krachten met zoveel mogelijk Lala members om samen zoveel mogelijk kinderen naar school te krijgen!

Lees meer