85b7abf9-b649-4f4d-8f83-4b6a7ed23e7c
🌱 Help deze organisatie Of stel een vraag

UX Audit

Organisatie in het kort

Stichting Kunstwens

Stichting Kunstwens staat voor een netwerk van kunstenaars, die ernstig zieke kinderen begeleiden bij het vervullen van hun kunstwensen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kunst en cultuur
💛 Kind en gezin
💛 Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

⏱️

6-12 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Vanuit huis

🚀

Starten binnen één maand

apostrophe-beginning

Optimaliseer onze website-ervaring om onze missie te versterken en help ons meer kunstwensen voor ernstig zieke kinderen te realiseren met jouw expertise.

Ynama Wigman

Ynama Wigman

Stichting Kunstwens

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Stichting Kunstwens vervult kunstwensen van kinderen, die ernstig ziek zijn. In 2024 zijn wil hard aan het werk om onze naamsbekendheid te vergroten. De website is een belangrijk onderdeel van onze marketingstrategie. De huidige opzet (zowel design als content) sluit niet meer aan bij deze strategie. De website is nu zakelijk, niet gebruiksvriendelijk en niet dynamisch. Jij kan helpen met jouw skills om te kijken naar hoe we de huidige website aantrekkelijker, speelser en gebruiksvriendelijker maken.

Hier zijn we naar op zoek

 • Knelpunten binnen onze User Experience, helder in kaart gebracht.
 • Een advies met praktische verbeterpunten waarmee wij het digitale product naar een hoger niveau kunnen tillen (bijvoorbeeld met voorbeelden van best practices of een actielijst in volgorde van urgentie).
 • Een adviesdocument waarin het bovenstaande samenkomt, wat wij intern kunnen gebruiken als leidraad

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik heb hier kennis of ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een User Experience Designer die onze website kan evalueren op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, in de vorm van een expert review. Benodigd: ervaring met het verbeteren van digitale producten zoals websites, apps of platformen.

 • Jij hebt een scherp oog voor UX design en spot de verbeterpunten.
 • Jij deelt graag jouw kennis en aanbevelingen in een audit voor een soepele gebruikerservaring.
 • Ervaring met het verbeteren van websites, apps of platformen is een must!
 • Een User Experience Designer die onze website kan evalueren op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, in de vorm van een expert review. Benodigd: ervaring met ervaring met WordPress en thema-aanpassingen.
👩‍💻 UX

Dit hebben we al in huis

 • Doelgroepomschrijving.
 • Belangrijkste gebruikersdoelen.
 • Huidige website en designfeedback.
 • Merkdocument met missie/visie/kernwaarden.

Ynama Wigman
Ynama Wigman Bestuur of Raad
Stichting Kunstwens
Stichting Kunstwens

De missie van Stichting Kunstwens.

🎨Kunst en cultuur
🌿 Groeiende fase
📍Rotterdam

Stichting Kunstwens wil, via één-op-één begeleiding door een professionele kunstenaar, elk ernstig ziek kind een bijzonder moment geven. Een moment waarop ze zich even geen patiënt voelt, maar waar ze zelf de regie in handen heeft om een kunstwerk te maken.

Lees meer

Professionals over Stichting Kunstwens

Floor 👐 Strategisch advies over Marketing

23f62dda-fb9c-4eab-8244-aaee71fa62a5
💛
rating-stars

"Ik heb de samenwerking met stichting Kunstwens heel prettig ervaren. Ze hadden een duidelijke hulpvraag, maar stonden ook zeker open voor andere suggesties en ideeën. De communicatie en afstemming van werkzaamheden met Ynama verliep ook heel prettig en soepel"

Floor

Wimco 👐 Strategisch advies over Business Model

6f8df14c-da26-4e82-9fa1-e261762c9d7d
💛
rating-stars

"Stichting Kunstwens staat volledig achter haar missie en visie. De bestuursleden zijn enthousiast en werken hard om impact te maken. In dit project was de samenwerking prettig, waarbij Stichting Kunstwens open staat voor input van buitenaf."

Wimco