c62be31b-647d-43f6-8d61-94df2ed217a3 (2)

Livestream opzetten voor KinderAdviesRaad dag

Profiel vrijwilliger

Een professional die ons kan helpen een livestream te verzorgen op locatie, voor de landelijke KindAdviesRaad dag. Pre: ervaring in het opzetten van livestreams.

Ervaring met:

 • Video

Organisatie in het kort

Stichting Kind en Ziekenhuis bevordert al ruim 40 jaar kind- & gezinsgerichte medische zorg vanuit het perspectief van kind en gezin in het ziekenhuis, thuis of elders. Om de medische zorg minder negatieve impact te laten hebben op kind en gezin.

 • Gezondheid en ziektebestrijding
 • Kind en gezin
 • Welzijn

Project details

💒 Stichting Kind en ziekenhuis

⏱️ 5-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Binnen 1 week

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie

🏁 We kunnen en willen direct met je aan de slag.

Met de livestream zorgen we ervoor dat écht alle kinderen in de adviesraad gehoord en gezien worden. We geven ze een stem!
Hester Rippen
Geschreven door Hester Rippen van Stichting Kind en ziekenhuis

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We organiseren op 20 november de Landelijke KinderAdviesRaad dag. Deze groep kinderen gaan praten over wat zij nodig hebben in de zorg en adviseren zorgorganisaties gevraagd en ongevraagd hierover. Sommige kinderen kunnen er helaas fysiek niet bij zijn. We vinden het belangrijk om iedereen te betrekken en zijn daarom op zoek naar iemand, die een livestream kan opzetten op locatie voor 1 dag. Met daarbij ook een chatfunctie waar ca. 100 mensen kunnen inloggen om het te volgen en de mogelijkheid hebben om te reageren via de chat. Weet jij wel raad met zo'n livestream? Doneer dan je skills!

Wat hebben we nodig?

 • Ondersteuning bij het opzetten van een livestream op locatie voor 1 dag.
 • Hulp bij het opzetten van streamingapparatuur zoals: camera, microfoons, laptop etc.
 • Software klaarzetten voor de livestream, met chatfunctie voor min. 100 personen (Zoom Pro aanwezig).

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Een teamlid die intern betrokken is bij het project.
 • Een Zoom Pro account die gebruikt kan worden voor de livestream.
 • Event: zaterdag 20 november 2021 van 10.00 tot 16.00 uur in Bravis ziekenhuis Bergen op Zoom.
 • Meer info & voorbeeld: www.kindenzorg.nl/kinderadviesraden-dag-2019/.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Kind en ziekenhuis
Stichting Kind en ziekenhuis

De missie van Stichting Kind en ziekenhuis.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
💒 Gevestigde organisatie
📍Utrecht

Stichting Kind en Ziekenhuis is dé patiëntenorganisatie voor kinderen in de medische zorg. Kind & Ziekenhuis bevordert al 40 jaar kindgerichte medische zorg vanuit het perspectief van kind en gezin in het ziekenhuis, thuis of elders. Dit is zorg waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke behoeften van kinderen, zoals het serieus nemen van angst en stress en het zoveel mogelijk voorkomen van pijn.
Of het nu gaat om pasgeborenen, peuters, schoolkinderen of tieners; of ze nu een gebroken arm of een chronische aandoening hebben; of ze nu in het ziekenhuis, thuis of elders worden behandeld. Kind & Ziekenhuis behartigt de belangen van al deze kinderen en hun (aanstaande) ouders en geeft informatie en advies. De Kinderstem en daarmee de rechten van het kind vertegenwoordigen wij vanuit de visie Handvest Kind & Ziekenhuis en Kind & Zorg.

Lees meer

Professionals over Stichting Kind en ziekenhuis

Jolanda 👐 Brochure design

Jolanda
Ik heb fijn samengewerkt met Hester Rippen van Stichting Kind & Ziekenhuis. Het was een mooi project, en de samenwerking ging vlot en soepel.

Diane 👐 Kennissessie over Microsoft Teams

Diane
Het was leuk om stichting kind en ziekenhuis te helpen omdat ze een duidelijk doel hadden, die snel te bereiken was!

Michaël 👐 Pitch deck

Michaël
Interessante organisatie die ik heb mogen ondersteunen met het maken van een pitch. Alle documentatie is duidelijk en gestructureerd aangeleverd en het was duidelijk wat ik moest doen. Ik ontving goede feedback van de gepassioneerde directeur en vond het leuk om met haar samen te werken. Ik wens ze veel succes in deze nieuwe fase waarin ze gaan groeien!

Eline 👐 Kennissessie Time Management

Eline
Stichting Kind en Ziekenhuis zet zich in voor een heel mooi doel en ik heb in de sessies veel openheid ervaren. Hierdoor kreeg ik een goed beeld van wat zij doen en waar ik mee kon helpen. De communicatie en afspraken waren heel duidelijk en de sfeer prettig en informeel.

Saša 👐 Kennissessie Excel

Saša
Een fijn en ambitieus team dat goed helder kon maken op welke wijze zij geholpen konden worden. Ik ben dankbaar dat ik hier aan, en aan hun doel, een (klein) steentje heb mogen dragen.

Fabian 👐 Social media campagne

Fabian
Het was fijn samenwerken met Stichting Kind en ziekenhuis met de goede communicatie en cocreatie-inzichten tussen opdrachtgever en creatief.