675a58f8-930a-42b5-876e-94f49e957ec9 (1)

Kennissessie Excel

Project details

💒 Stichting Kind en ziekenhuis

🛠️ Data en analyse

⏱️ 2-6 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 1-3 weken

💻 In een videocall.

Organisatie in het kort

Stichting Kind en Ziekenhuis bevordert al ruim 40 jaar kind- & gezinsgerichte medische zorg vanuit het perspectief van kind en gezin in het ziekenhuis, thuis of elders. Om de medische zorg minder negatieve impact te laten hebben op kind en gezin.

  • Gezondheid en ziektebestrijding
  • Kind en gezin
  • Welzijn

Profiel vrijwilliger

Een professional met ervaring binnen Excel. Instaat zijn of haar kennis over te brengen in een kennissessie of presentatie vorm. Pre: ervaring met projectmanagement binnen Excel.

Start: Wanneer de professional aangeeft te kunnen starten (binnen 2 maanden).

Als je ons van onze angst voor Excel afhelpt, kunnen wij de mogelijkheden écht gaan benutten waardoor ons werk tbv kindvriendelijke zorg makkelijker wordt!
Geschreven door Anjet van Dijken van Stichting Kind en ziekenhuis

Project­omschrijving

Ons huidige kennisniveau.

Excel is (nog) niet ons sterkste punt. We hebben dit echt wel veel nodig. Leer jij ons de ins & outs en must-knows? We kunnen ons het beste beschrijven (een collega en ik) als beginners met ambities ;).

De inhoud van de sessie.

  • Introductie in de mogelijkheden van Excel.
  • Een basis training, zodat wij zelf op een juiste manier Excel kunnen gebruiken.
  • Tips & tricks over handigheden van Excel.
  • Q&A over dingen waar we tegen aan lopen.
Stichting Kind en ziekenhuis
Stichting Kind en ziekenhuis
Churchilllaan 11 4e etage
3527GV Utrecht
Stichting Kind en ziekenhuis
Anjet van Dijken
Anjet van DijkenSenior Projectmanager

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Stichting Kind en Ziekenhuis is dé patiëntenorganisatie voor kinderen in de medische zorg. Kind & Ziekenhuis bevordert al 40 jaar kindgerichte medische zorg vanuit het perspectief van kind en gezin in het ziekenhuis, thuis of elders. Dit is zorg waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke behoeften van kinderen, zoals het serieus nemen van angst en stress en het zoveel mogelijk voorkomen van pijn.
Of het nu gaat om pasgeborenen, peuters, schoolkinderen of tieners; of ze nu een gebroken arm of een chronische aandoening hebben; of ze nu in het ziekenhuis, thuis of elders worden behandeld. Kind & Ziekenhuis behartigt de belangen van al deze kinderen en hun (aanstaande) ouders en geeft informatie en advies. De Kinderstem en daarmee de rechten van het kind vertegenwoordigen wij vanuit de visie Handvest Kind & Ziekenhuis en Kind & Zorg.

Waar ze trots op zijn

  • Wij hebben er mede voor gezorgd dat ouders bij kinderen aanwezig mogen zijn tijdens inleiding van narcose, op de uitslaapkamer, bij alle overige handelingen en minimaal 1 ouder mag ook blijven slapen in ziekenhuizen
  • Wij hebben de eerste KinderAdviesRaad van Nederland opgericht in een zorgorganisaties zodat kinderen zelf een stem hebben. Inmiddels zijn na 7 jaar er 27 en groeiende!
  • Kijk voor meer op www.kindenziekenhuis.nl/activiteitenoverzicht/

Professionals over Stichting Kind en ziekenhuis

Jolanda 👐 Brochure design

Jolanda
Ik heb fijn samengewerkt met Hester Rippen van Stichting Kind & Ziekenhuis. Het was een mooi project, en de samenwerking ging vlot en soepel.

Diane 👐 Kennissessie over Microsoft Teams

Diane
Het was leuk om stichting kind en ziekenhuis te helpen omdat ze een duidelijk doel hadden, die snel te bereiken was!

Michaël 👐 Pitch deck

Michaël
Interessante organisatie die ik heb mogen ondersteunen met het maken van een pitch. Alle documentatie is duidelijk en gestructureerd aangeleverd en het was duidelijk wat ik moest doen. Ik ontving goede feedback van de gepassioneerde directeur en vond het leuk om met haar samen te werken. Ik wens ze veel succes in deze nieuwe fase waarin ze gaan groeien!

Almer 👐 Kennissessie DISC Model

Almer
Wat een leuk en open team is de Stichting Kind en Ziekenhuis. Heel prettig mee samengewerkt en dat gaat ongetwijfeld in de toekomst nog vaker gebeuren.