Aditya Romansa 5Zp0jym2w9m Unsplash

Kennissessie DISC Model

Profiel vrijwilliger

Een professional die veel kennis heeft over het DISC Model en instaat is zijn of haar kennis over te brengen in een workshop of presentatie vorm. Pre: ervaring met het faciliteren van workshops en/of presenteren voor groepen.

Ervaring met:

  • Communicatie

Organisatie in het kort

Stichting Kind en Ziekenhuis bevordert al ruim 40 jaar kind- & gezinsgerichte medische zorg vanuit het perspectief van kind en gezin in het ziekenhuis, thuis of elders. Om de medische zorg minder negatieve impact te laten hebben op kind en gezin.

  • Gezondheid en ziektebestrijding
  • Kind en gezin
  • Welzijn

Project details

💒 Stichting Kind en ziekenhuis

⏱️ 2 tot 8 uur.

💻 Op locatie.

🏁 We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak.

Ons doel is om de zorg aan kinderen en jongeren zo kind- & gezinsgericht mogelijk te maken. Om ons doel te bereiken is verbinden met zorg professionals, beroeps- & brancheorganisatie, politiek en andere stakeholders van groot belang. Het kennen en kunnen toepassen van het DISC model kan ons helpen om zo effectief mogelijk de zorg nóg beter te maken vanuit het perspectief van kind en gezin.
Hester Rippen
Geschreven door Hester Rippen van Stichting Kind en ziekenhuis

Project­omschrijving

Ons huidige kennisniveau.

Ons huidige kennisniveau is in principe laag.

De inhoud van de sessie.

  • Wij willen graag een sessie doen met uitleg over en het toepassen van het DISC model.
  • Om ons team een diepgaand inzicht in hun eigen persoonlijkheidsstijl te geven en dit te kunnen toepassen naar externe contacten. Denk hierbij aan externe klanten, samenwerkingen in projecten, werk- & adviesgroepen en lobby.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Waarom is het van waarde?

Als wij als team elkaars kleuren kennen en begrijpen hoe wij dit bij andere kunnen herkennen en hierop kunnen anticiperen. Verder hopen we ook lol te hebben en dichter bij elkaar te komen.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Kind en ziekenhuis
Stichting Kind en ziekenhuis

De missie van Stichting Kind en ziekenhuis.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
💒 Gevestigde organisatie
📍Utrecht

Stichting Kind en Ziekenhuis is dé patiëntenorganisatie voor kinderen in de medische zorg. Kind & Ziekenhuis bevordert al 40 jaar kindgerichte medische zorg vanuit het perspectief van kind en gezin in het ziekenhuis, thuis of elders. Dit is zorg waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke behoeften van kinderen, zoals het serieus nemen van angst en stress en het zoveel mogelijk voorkomen van pijn.
Of het nu gaat om pasgeborenen, peuters, schoolkinderen of tieners; of ze nu een gebroken arm of een chronische aandoening hebben; of ze nu in het ziekenhuis, thuis of elders worden behandeld. Kind & Ziekenhuis behartigt de belangen van al deze kinderen en hun (aanstaande) ouders en geeft informatie en advies. De Kinderstem en daarmee de rechten van het kind vertegenwoordigen wij vanuit de visie Handvest Kind & Ziekenhuis en Kind & Zorg.

Lees meer

Professionals over Stichting Kind en ziekenhuis

Jolanda 👐 Brochure design

Jolanda
Ik heb fijn samengewerkt met Hester Rippen van Stichting Kind & Ziekenhuis. Het was een mooi project, en de samenwerking ging vlot en soepel.

Diane 👐 Kennissessie over Microsoft Teams

Diane
Het was leuk om stichting kind en ziekenhuis te helpen omdat ze een duidelijk doel hadden, die snel te bereiken was!

Michaël 👐 Pitch deck

Michaël
Interessante organisatie die ik heb mogen ondersteunen met het maken van een pitch. Alle documentatie is duidelijk en gestructureerd aangeleverd en het was duidelijk wat ik moest doen. Ik ontving goede feedback van de gepassioneerde directeur en vond het leuk om met haar samen te werken. Ik wens ze veel succes in deze nieuwe fase waarin ze gaan groeien!

Saša 👐 Kennissessie Excel

Saša
Een fijn en ambitieus team dat goed helder kon maken op welke wijze zij geholpen konden worden. Ik ben dankbaar dat ik hier aan, en aan hun doel, een (klein) steentje heb mogen dragen.

Almer 👐 Kennissessie DISC Model

Almer
Wat een leuk en open team is de Stichting Kind en Ziekenhuis. Heel prettig mee samengewerkt en dat gaat ongetwijfeld in de toekomst nog vaker gebeuren.