8d2822ea-5b7d-415f-ba7e-38639aee6bc6

Kennissessie over Microsoft Teams

Project details

💒 Stichting Kind en ziekenhuis

🛠️ Project management

⏱️ 1-4 uur in totaal

💻 Op locatie en/of vanaf huis

Organisatie in het kort

Stichting Kind en Ziekenhuis bevordert al ruim 40 jaar kind- & gezinsgerichte medische zorg vanuit het perspectief van kind en gezin in het ziekenhuis, thuis of elders. Om de medische zorg minder negatieve impact te laten hebben op kind en gezin.

  • Gezondheid en ziektebestrijding
  • Kind en gezin
  • Welzijn

Profiel vrijwilliger

Een professional die ervaring heeft met Microsoft Teams en kennis heeft van de verschillende functies. In staat zijn of haar kennis te delen over de verschillende mogelijkheden binnen Teams.

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Door een Teams community te creëren kunnen wij betere input van onze adviesraden, kind, gezin en zorgprofessionals ophalen en kunnen dit direct inzetten in ons werk!
Geschreven door Hester Rippen van Stichting Kind en ziekenhuis

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij hebben meerdere communties waar wij mee samenwerken waarvoor we een digitale plek willen creëren om bestanden te delen en te bewerken en waar we kunnen chatten, meetings plannen, video bellen en dergelijke. Wij maken al gebruik van Microsoft Teams doordat we werken met Microsoft 365. Het ontbreekt ons aan de kennis wat de mogelijk heden zijn op Teams-pagina te maken en wat er wel en niet mogelijk is.

Wat hebben we nodig?

  • Wij willen graag meer weten over de mogelijkheden van Microsoft Teams maken en organiseren. Een kennissessie!

Wat hebben we al?

  • Wij hebben de omgeving / Microsoft teams en we weten wat we willen.
Stichting Kind en ziekenhuis
Stichting Kind en ziekenhuis
Churchilllaan 11 4e etage
3527GV Utrecht
www.kindenziekenhuis.nl
Hester Rippen
Hester Rippen

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Stichting Kind en Ziekenhuis is dé patiëntenorganisatie voor kinderen in de medische zorg. Kind & Ziekenhuis bevordert al 40 jaar kindgerichte medische zorg vanuit het perspectief van kind en gezin in het ziekenhuis, thuis of elders. Dit is zorg waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke behoeften van kinderen, zoals het serieus nemen van angst en stress en het zoveel mogelijk voorkomen van pijn.
Of het nu gaat om pasgeborenen, peuters, schoolkinderen of tieners; of ze nu een gebroken arm of een chronische aandoening hebben; of ze nu in het ziekenhuis, thuis of elders worden behandeld. Kind & Ziekenhuis behartigt de belangen van al deze kinderen en hun (aanstaande) ouders en geeft informatie en advies. De Kinderstem en daarmee de rechten van het kind vertegenwoordigen wij vanuit de visie Handvest Kind & Ziekenhuis en Kind & Zorg.

Waar ze trots op zijn

  • Wij hebben er mede voor gezorgd dat ouders bij kinderen aanwezig mogen zijn tijdens inleiding van narcose, op de uitslaapkamer, bij alle overige handelingen en minimaal 1 ouder mag ook blijven slapen in ziekenhuizen
  • Wij hebben de eerste KinderAdviesRaad van Nederland opgericht in een zorgorganisaties zodat kinderen zelf een stem hebben. Inmiddels zijn na 7 jaar er 25 en groeiende
  • Kijk voor meer op www.kindenziekenhuis.nl/activiteitenoverzicht/