c62be31b-647d-43f6-8d61-94df2ed217a3

Illustraties redesign

Profiel vrijwilliger

Een grafisch designer die (zelf gecreëerde) illustraties kan maken voor communicatie uitingen, binnen de huisstijl van de organisatie, voor verschillende kanalen (zoals print, online en/of merchandise).

Ervaring met:

 • Illustratie

Organisatie in het kort

Stichting Kind en Ziekenhuis bevordert al ruim 40 jaar kind- & gezinsgerichte medische zorg vanuit het perspectief van kind en gezin in het ziekenhuis, thuis of elders. Om de medische zorg minder negatieve impact te laten hebben op kind en gezin.

 • Gezondheid en ziektebestrijding
 • Kind en gezin
 • Welzijn

Project details

💒 Stichting Kind en ziekenhuis

⏱️ 24-32 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 4-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

Draag bij aan de stem van kinderen in zorgorganisaties en maak hen gehoord en beter gezien!
Anjet van Dijken
Geschreven door Anjet van Dijken van Stichting Kind en ziekenhuis

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

In Nederland zijn 27 KinderAdviesRaden, gestart vanuit Kind & Ziekenhuis. Om zowel begeleiders als kinderen beter te ondersteunen maken wij een handboek 'hoe je kinderen structureel laat meepraten'. Wij lanceren eind augustus ons handboek in digitale vorm. Het doel is dat begeleiders en kinderen met de verschillende onderdelen ECHT aan de slag gaan. Daar mogen aantrekkelijke visuals voor begeleiders natuurlijk niet ontbreken. Zo zorgen we dat iedereen het snel begrijpt en het aantrekkelijk is om mee te werken. Voor de zekerheid - Je hoeft er GEEN folder van te maken, het is alleen het in huisstijl of in beeld omzetten.

Wat hebben we nodig?

 • Illustraties die passen bij onze huisstijl, die te gebruiken zijn voor communicatie-uitingen in bijvoorbeeld print, online en/of merchandise.
 • In totaal 8 beelden.
 • Onderdeel 1: 6 al bestaande beelden opnieuw op te maken in onze huisstijl.
 • Onderdeel 2: 1 vanuit een tabel in beeld te vatten passend bij onze huisstijl (met korte tekst per kopje).
 • Onderdeel 3: 1 stappenplan moet gevisualiseerd worden (met korte tekst per kopje).

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Doelgroepomschrijving: begeleiders KAR (en ander zorgpersoneel)
 • Huisstijl (met elementen zoals logo, kleuren, lettertypes).
 • 6 afbeeldingen zijn af, en moeten omgezet worden naar onze huisstijl.
 • 2 moet omgezet worden naar beeld.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Kind en ziekenhuis
Stichting Kind en ziekenhuis

De missie van Stichting Kind en ziekenhuis.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
💒 Gevestigde organisatie
📍Utrecht

Stichting Kind en Ziekenhuis is dé patiëntenorganisatie voor kinderen in de medische zorg. Kind & Ziekenhuis bevordert al 40 jaar kindgerichte medische zorg vanuit het perspectief van kind en gezin in het ziekenhuis, thuis of elders. Dit is zorg waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke behoeften van kinderen, zoals het serieus nemen van angst en stress en het zoveel mogelijk voorkomen van pijn.
Of het nu gaat om pasgeborenen, peuters, schoolkinderen of tieners; of ze nu een gebroken arm of een chronische aandoening hebben; of ze nu in het ziekenhuis, thuis of elders worden behandeld. Kind & Ziekenhuis behartigt de belangen van al deze kinderen en hun (aanstaande) ouders en geeft informatie en advies. De Kinderstem en daarmee de rechten van het kind vertegenwoordigen wij vanuit de visie Handvest Kind & Ziekenhuis en Kind & Zorg.

Lees meer

Professionals over Stichting Kind en ziekenhuis

Jolanda 👐 Brochure design

Jolanda
Ik heb fijn samengewerkt met Hester Rippen van Stichting Kind & Ziekenhuis. Het was een mooi project, en de samenwerking ging vlot en soepel.

Diane 👐 Kennissessie over Microsoft Teams

Diane
Het was leuk om stichting kind en ziekenhuis te helpen omdat ze een duidelijk doel hadden, die snel te bereiken was!

Marcel 👐 Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E)

Marcel
Het samenwerken en iets kunnen doen voor de Stichting Kind en Ziekenhuis is erg prettig verlopen. Gelukkig had Hester ook geduld met mij, aangezien het soms niet zo snel op te pakken is door je eigen agenda als je vooraf graag wilde. Dit was allemaal geen probleem. Fijne mensen, fijne Stichting om iets voor te kunnen doen.

Michaël 👐 Pitch deck

Michaël
Interessante organisatie die ik heb mogen ondersteunen met het maken van een pitch. Alle documentatie is duidelijk en gestructureerd aangeleverd en het was duidelijk wat ik moest doen. Ik ontving goede feedback van de gepassioneerde directeur en vond het leuk om met haar samen te werken. Ik wens ze veel succes in deze nieuwe fase waarin ze gaan groeien!

Eline 👐 Kennissessie Time Management

Eline
Stichting Kind en Ziekenhuis zet zich in voor een heel mooi doel en ik heb in de sessies veel openheid ervaren. Hierdoor kreeg ik een goed beeld van wat zij doen en waar ik mee kon helpen. De communicatie en afspraken waren heel duidelijk en de sfeer prettig en informeel.

Saša 👐 Kennissessie Excel

Saša
Een fijn en ambitieus team dat goed helder kon maken op welke wijze zij geholpen konden worden. Ik ben dankbaar dat ik hier aan, en aan hun doel, een (klein) steentje heb mogen dragen.