Pexels Chermiti Mohamed 3089890

Fotoshoot van vrijwilligers

Profiel vrijwilliger

Een fotograaf die een fotoshoot kan doen op locatie van de activiteiten en processen van de organisatie. Benodigd: eigen apparatuur.

Ervaring met:

 • Foto

Organisatie in het kort

Wij geloven in de kracht van een inclusieve samenleving, waar jongeren met een beperking of psychische aandoening juist van unieke waarde zijn. Wij empoweren deze jongeren en zorgen ervoor dat hun belangen gehoord worden.

 • Welzijn
 • Diversiteit en inclusiviteit
 • Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

💒 Stichting JongPIT

⏱️ 8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel op locatie

🏁 We kunnen direct starten

Breng met ons de kracht & positiviteit van onze vrijwilligers in beeld!
Lotte van der Linden
Geschreven door Lotte van der Linden van Stichting JongPIT

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Voor onze website willen we graag nieuw beeldmateriaal van onze vrijwilligers gaan maken. Die verdienen het om een mooie plek op onze website te krijgen. We willen vooral close-ups maken van onze vrijwilligers, die de kracht & positiviteit van onze identiteit laten uitstralen. Daarvoor zijn wij op zoek naar jouw fotoskills! We hebben al veel ideeën, maar zijn enorm benieuwd naar jouw input. We kunnen in overleg met jou een datum en locatie kiezen.

Wat hebben we nodig?

 • Een fotoshoot van onze vrijwilligers in lijn met onze identiteit & huisstijl, op een locatie in de Randstad. Dit willen we gebruiken als beeldmateriaal voor onze website.
 • Close-ups van onze vrijwilligers, dat kracht & positiviteit uitstraalt.
 • Locatie: regio Haarlem, Amsterdam of Utrecht (in overleg)
 • Datum: juli, augustus of september (in overleg)

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Een locatie waar we de foto's kunnen nemen.
 • Wensen qua beeldmateriaal.
 • Vrijwilligers die tijdens de fotoshoot aanwezig zijn.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting JongPIT
Stichting JongPIT

De missie van Stichting JongPIT.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍AMSTERDAM

Je bent jong, je hebt dromen en je wilt niets liever dan gewoon meedoen in de maatschappij. Dit kan alleen best een uitdaging zijn als je een chronische aandoening of beperking hebt. JongPIT gelooft in de kracht van een inclusieve samenleving waar jongeren met een beperking of psychische aandoening juist van unieke waarde zijn. Wij bieden perspectief aan deze jongeren en zorgen dat ze volwaardig mee kunnen doen. Ook agenderen we de belangen van onze jongeren bij de juiste instanties en zorgen voor begrip bij een breed publiek. Wij geven hen een stem. Samen, voor en met jongeren. Want JongPIT laat zien wat je kan, een beperking beperkt ons niet.

Lees meer

Professionals over Stichting JongPIT

Mirjam 👐 SEO Audit

Mirjam
De communicatie voorafgaand aan het project was prettig. Jammer dat dit uiteindelijk niet op een mooi en bruikbaar eindresultaat is uitgelopen.