f80f7e63-10a2-4845-8b13-cbe842d58d09

Fotoshoot van onze activiteiten

Profiel vrijwilliger

Een fotograaf die een fotoshoot kan doen op locatie van bijvoorbeeld: bepaalde activiteiten, doelgroepen of tijdens een event. Benodigd: eigen apparatuur.

Ervaring met:

  • Foto

Organisatie in het kort

Met onze activiteiten helpen jongeren ouderen die moeite hebben met de snelle modernisering van de maatschappij, verminderen we eenzaamheid onder ouderen en brengen we jong en oud dichter bij elkaar.

  • Welzijn
  • Educatie
  • Sport en recreatie

Project details

💒 Stichting Jongeren Voor Ouderen

⏱️ 8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel op locatie

🏁 We kunnen direct starten

Met jouw expertise kunnen we onze activiteiten en impact in beeld brengen, waarmee we anderen kunnen inspireren om ook gebruik te maken van onze gratis diensten.
Guillaume Webers
Geschreven door Guillaume Webers van Stichting Jongeren Voor Ouderen

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We zouden het super tof vinden om een fotoshoot te doen op onze mooie locatie. Zo kunnen we onze doelgroep een betere indruk van wat we precies doen en de impact die we maken.

Wat hebben we nodig?

  • Een fotoshoot van onze locatie en activiteiten, welke we kunnen gebruiken voor onze website, social media en/of print-uitingen.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Datum in overleg.
  • Locatie waar we foto's kunnen nemen: Beek

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Jongeren Voor Ouderen
Stichting Jongeren Voor Ouderen

De missie van Stichting Jongeren Voor Ouderen.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Beek

Stel je voor: een wereld waarin ouderen niet meer kampen met digitale problemen, een wereld waarin eenzaamheid onder ouderen niet meer bestaat en een wereld waarin jong en oud begrip voor elkaar hebben en met elkaar verbonden zijn. Dat is onze droom! Deze droom bereiken we door het organiseren van diverse activiteiten: door jongeren, voor ouderen! We helpen ouderen die moeite hebben met de snelle modernisering van de maatschappij, verminderen eenzaamheid en verbeteren de sociale cohesie in de maatschappij.

Lees meer

Professionals over Stichting Jongeren Voor Ouderen

Eline 👐 Kennissessie Time Management

Eline
Het is heel mooi om te zien hoe een groep jongeren zich hard maakt voor zo'n mooi doel! Op deze leeftijd al zo veel ballen hoog houden, naast school of studie, vind ik echt heel knap. Ik ben blij dat ik ze daar bij heb kunnen helpen.