Schermafbeelding 2021 10 22 Om 17.04.39
🌱 Ik wil helpen

WordPress coach

Profiel vrijwilliger

Een webdesigner met ervaring van Wordpress, die op een heldere manier advies kan geven over thema's rondom Wordpress.

Ervaring met:

  • Webdesign
  • Wordpress Websites

Organisatie in het kort

We bieden aan kinderen en jongeren sociaal culturele en educatieve activiteiten aan, zodat een kind dat met een achterstand in het leven start zoveel mogelijk gelijke kansen krijgt.

  • Kind en gezin

Project details

💒 Stichting Jeugdwerk Den Haag

⏱️ 8-14 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van het totale aantal coaching uren. Deze worden vaak over een bepaalde periode ingezet. Bijvoorbeeld met een tweewekelijkse call.

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

🏁 We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

Jouw Wordpress kennis geeft ons de vrijheid om onze website in eigen handen te nemen, zo kunnen we webbezoekers van actuele info voorzien!
Rutger Wijnands
Geschreven door Rutger Wijnands van Stichting Jeugdwerk Den Haag

Project­omschrijving

Goed om te melden.

We zijn heel goed in ons vakgebied, maar weten niet goed hoe we content moeten plaatsen of aanpassingen maken in WordPress. Er zijn 5 collega's die onze Wordpress website zouden willen bijhouden. Heb jij wel verstand van WordPress en kun je deze Bambi's op ijs begeleiden? Dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken!

Wat ik zou willen bereiken met de coach.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Waar ik binnen dit traject behoefte aan heb.

Hoe ik contact zou willen houden.

Rutger Wijnands
Rutger Wijnands Directeur

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Jeugdwerk Den Haag
Stichting Jeugdwerk Den Haag

De missie van Stichting Jeugdwerk Den Haag.

👪Kind en gezin
🌿 Groeiende fase
📍Den Haag

Stichting Jeugdwerk Den Haag ontwikkelt talenten en competenties van jeugd, zodat zij later hun eigen weg kunnen gaan en zich waardevol voelen voor hun omgeving en de maatschappij. Ook moedigen wij ouders aan om hierin mee te gaan en betrokken te zijn bij de ontwikkeling van hun kinderen. Wij bereiken dit door het aanbieden en uitvoeren van sociaal culturele en educatieve activiteiten aan peuters, kleuters, kinderen, tieners, jongeren en hun ouders in Den Haag. We zetten ons in voor kansenongelijkheid, talentontwikkeling, jeugdwerkloosheid en gezonde voeding & sport. Wie investeert in de jeugd, werkt aan de toekomst!

Lees meer

Professionals over Stichting Jeugdwerk Den Haag

Yorick 👐 Social Media strategie sessies

Yorick
De samenwerking met Stichting Jeugdwerk en mijn contact met Rutger verliepen goed. Door een beeld te krijgen van de gepassioneerde werkzaamheden van de organisatie, was het voor mij mogelijk om een concreet plan aan te leveren. Dit plan helpt hen hopelijk bij het zetten van volgende stappen naar nóg meer waardevolle content. Ik vind het een toffe organisatie om mee samen te werken. Er is nog veel ruimte voor verbetering op het gebied van online presentatie, maar de doelen van de organisatie zijn duidelijk en de activiteiten zijn inspirerend, dus dit moet goedkomen.