2216245e-fb58-4c7f-b57c-4bca1d741b6c

Fotoshoot

Organisatie in het kort

Stichting Iedermooi

Door IederMooi kunnen mensen met een kwetsbaarheid op lichamelijk, mentaal en/of financieel gebied hun zelfvertrouwen (her)winnen of vergroten om zodoende (weer) deel te nemen in de maatschappij.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Armoede
💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met deze fotoshoot willen we onze missie krachtig en overtuigend laten zien, gebruikmakend van onze vaardigheden en passie.

Margo Theenaart

Margo Theenaart

Stichting Iedermooi

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Bij Stichting IederMooi draait alles om het boosten van het zelfvertrouwen van onze kwetsbare medemensen, zodat ze vol vertrouwen kunnen deelnemen aan de samenleving. We voorzien in makkelijk toegankelijke en betaalbare uiterlijke verzorging, en creëren een warme plek waar nieuwe contacten gemaakt en bestaande onderhouden kunnen worden. Let's shine together!

Hier zijn we naar op zoek

  • Een fotoshoot van bijvoorbeeld: een evenement, doelgroep, medewerkers of intern proces), welke we kunnen gebruiken voor onze website, social media en/of print-uitingen.
  • Schitterende foto's van onze oprichters en team, en een kijkje in het hart van onze salon, brengen ons werk op ons sprankelende nieuwe online platform tot leven! 📸✨
  • Laat ons verhaal stralen en inspireer anderen op ons gloednieuwe platform!
  • Met een prachtige fotoshoot maken we ons werk toegankelijk voor een nog groter publiek.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

We zoeken een fotograaf om samen met ons onvergetelijke momenten vast te leggen, bijvoorbeeld bij activiteiten, inspirerende mensen of evenementen.

  • Heb je je eigen fotografie apparatuur? Dan ben je degene die we zoeken.
  • Help ons verhalen te vertellen door middel van prachtige beelden op locatie.
  • Leg de essentie van onze missie vast met jouw ervaren oog en expertise.
📸 Foto

Dit hebben we al in huis

  • Datum:
  • Locatie waar we foto's kunnen nemen:
  • Wensen qua beeldmateriaal.

Stichting Iedermooi
Stichting Iedermooi

De missie van Stichting Iedermooi.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Goes

Doelgroepen met een kwetsbaarheid op lichamelijk, mentaal en/of financieel gebied hebben nauwelijks tot geen toegang tot laagdrempelige en betaalbare uiterlijke verzorging. Onderzoek laat zien dat dit grotendeels inherent is aan armoede. Dit draagt bij aan hun positie in de maatschappij. Met een team van beauty professionals willen wij zoveel mogelijk van deze mensen kansen bieden op een beter welzijn, zelfvertrouwen en meer kansgelijkheid. Wij zijn een “huis” waar eenieder zich thuis en welkom mag voelen.

Lees meer

Professionals over Stichting Iedermooi

Andreas 👐 Ondersteuning bij onderzoek

💛
rating-stars

"IederMooi en Margo waren erg vriendelijk en communicatief en hebben mij de kans gegeven om als starter waardevolle vaardigheden, met name rondom surveys/enquêtes, te leren en in de praktijk toe te passen."

Andreas

Rick 👐 Jaarverslag ontwerpen

85b5a119-f34f-4509-876c-d05e4990b053
💛
rating-stars

"De samenwerking met Margo van Stichting Iedermooi vond ik heel prettig en duidelijk. Je kunt aan alles merken dat zij zeer betrokken zijn met de stichting en zeer enthiousiast zijn over de opgeleverde producten."

Rick