Carson Arias 7Z03r1wodmi Unsplash
🌱 Ik wil helpen

Video edit

Profiel vrijwilliger

Een video editor die op basis van bestaand beeldmateriaal een bedrijfsvideo kan editen. Benodigd: ervaring met programma's als Adobe Premiere.

Ervaring met:

  • Video

Organisatie in het kort

Stichting iamunheard promoot en ontwikkelt artiesten die niet binnen de lijntjes van de hedendaagse popmuziek kleuren. Wij zullen met onze talenten de (muziek) wereld een stuk kleurrijker maken. Elk talent verdient een podium, hoe klein of groot.

  • Kunst en cultuur

Project details

💒 Stichting iamunheard

⏱️ 10-20 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met het hebben van deze video-edit, kunnen we meer begrip creëren voor adoptie en wat dat doet met je identiteit. We kunnen de zoektocht van Lara vastleggen.
Jerrald  Justin
Geschreven door Jerrald Justin van Stichting iamunheard

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Als stichting geven wij talent die afwijken van de norm de kans om zicht te ontplooien. Dit keer heeft ons talent een bijzonder verhaal die ze wil delen. Lara is geadopteerd en is op zoek naar zichzelf en wil weten: wat is een identiteit precies en wat doet het met je als je niet weet waar je vandaan komt? Haar ouders gaat ze misschien nooit vinden. Lara wil graag haar verhaal delen met de video's die ze zelf filmt. Het zou gaaf zijn als jij haar kan helpen met het bewerken van deze video's naar een vlog.

Wat hebben we nodig?

  • Een vlog editen van ongeveer 6-8 minuten van een van onze talenten die wij begeleiden, Lara Mallo.
  • Het werkbestand, zodat we in de toekomst aanpassingen kunnen doorvoeren.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • We hebben video materiaal waarmee je direct aan de slag kan.
  • De doelgroep die we willen bereiken met de video.
Jerrald  Justin
Jerrald Justin

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting iamunheard

De missie van Stichting iamunheard.

🎨Kunst en cultuur
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Stichting iamunheard promoot en ontwikkelt artiesten die niet binnen de lijntjes van de hedendaagse popmuziek kleuren. Talenten die afwijken van de norm en thuishoren in een subgenre, waar de huidige industrie niet in investeert in verband met het hoge risico. Wij helpen hen vanuit een strategie een imago uit te bouwen, een concept te versterken en beiden effectief te promoten.

Lees meer

Professionals over Stichting iamunheard

Marijke 👐 Workshop Social Media

Marijke
Een fijne, enthousiaste club die graag van jou als expert wilt leren. We hebben goede, duidelijke afspraken kunnen maken en als er iets tussen kwam, werd dat tijdig en fijn gecommuniceerd. Ik vond het een ontzettend leuke ervaring en heb het idee dat ik de jonge muzikanten ook écht heb kunnen helpen.