Rafal Szczawinski A0y95vwxwp4 Unsplash
🌱 Ik wil helpen

Medialijst samenstellen

Profiel vrijwilliger

Een professional die ervaring heeft binnen projectmanagement of PR en ons kan helpen met het opstellen van een medialijst met relevante contacten.

Ervaring met:

  • Project management

Organisatie in het kort

Stichting iamunheard promoot en ontwikkelt artiesten die niet binnen de lijntjes van de hedendaagse popmuziek kleuren. Wij zullen met onze talenten de (muziek) wereld een stuk kleurrijker maken. Elk talent verdient een podium, hoe klein of groot.

  • Kunst en cultuur

Project details

💒 Stichting iamunheard

⏱️ 8-12 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Het event is een women only event en gaat er specifiek over om vrouwen te benaderen om samen te praten over vrouw zijn en elkaar te helpen. De medialijst kan helpen zoveel mogelijk vrouwen te bereiken!
Jerrald  Justin
Geschreven door Jerrald Justin van Stichting iamunheard

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Als stichting geven wij talent die afwijken van de norm de kans om zicht te ontplooien. Een van onze talenten gaat een event organiseren, waar vrouwen naartoe kunnen gaan om op een veilige plek om samen te praten over vrouw zijn, elkaar te helpen en muziek kunnen luisteren. We hebben inmiddels een heel mooie locatie gevonden voor het event en willen we ergens in oktober gaan aankondigen. Aan het event zit een muziek lancering verbonden. Wij willen graag de single + het event bij zoveel mogelijk mensen krijgen. De lijst met contacten direct naar de media/muziek/event branche, kan daar uiteraard bij helpen!

Wat hebben we nodig?

  • Hulp bij het vooronderzoek van de juiste contacten voor onze medialijst.
  • Een spreadsheet met relevante media die wij kunnen gebruiken om nieuwsmedia aan te schrijven.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Missie en visie.
  • Een idee van het onderwerp dat we in de media willen verspreiden.
  • Een idee de doelgroep die we willen bereiken.
  • Good to know: we zullen zelf de media gaan benaderen, dat hoef jij niet te doen.
Jerrald  Justin
Jerrald Justin

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting iamunheard

De missie van Stichting iamunheard.

🎨Kunst en cultuur
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Stichting iamunheard promoot en ontwikkelt artiesten die niet binnen de lijntjes van de hedendaagse popmuziek kleuren. Talenten die afwijken van de norm en thuishoren in een subgenre, waar de huidige industrie niet in investeert in verband met het hoge risico. Wij helpen hen vanuit een strategie een imago uit te bouwen, een concept te versterken en beiden effectief te promoten.

Lees meer

Professionals over Stichting iamunheard

Marijke 👐 Workshop Social Media

Marijke
Een fijne, enthousiaste club die graag van jou als expert wilt leren. We hebben goede, duidelijke afspraken kunnen maken en als er iets tussen kwam, werd dat tijdig en fijn gecommuniceerd. Ik vond het een ontzettend leuke ervaring en heb het idee dat ik de jonge muzikanten ook écht heb kunnen helpen.