5da69986-1991-48df-a51f-4ecdb80435f5
🌱 Help deze organisatie

Testimonials schrijven

Profiel vrijwilliger

Een copywriter die goed geschreven en aansprekende content voor ons kan schrijven (in de vorm van een blog, interview, testimonial of case), waarmee onze impact zichtbaar wordt.

Ervaring met:

 • Copywriting

Organisatie in het kort

Hero Town biedt sociaal psychologische handvatten om verder te kijken dan je eigen bubbel door middel van trainingen, events en challenges.

 • Welzijn
 • Educatie
 • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 Stichting Hero Town NL

⏱️ 12-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel op locatie

🏁 Starten binnen twee maanden

De testimonials van deelnemers aan de Hero Town Roadshow zorgen ervoor dat de drempel voor toekomstige deelnemers wordt verlaagd om mee te doen aan een volgende editie.
Manon Peperkoorn
Geschreven door Manon Peperkoorn van Stichting Hero Town NL

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij zijn op zoek naar iemand die de verhalen van mensen over hun ervaringen met de Hero Town Roadshow op papier zet. Met welke reden hebben zij zich aangemeld en wat heeft het hen gebracht? Vooral de persoonlijke ervaringen van mensen zorgen voor verbinding met toekomstige deelnemers die het spannend vinden om mee te doen. Deze verhalen kunnen ervoor zorgen dat deze drempel wordt verlaagd.

Wat hebben we nodig?

 • Een inspirerend concept voor een blog, testimonial, interview of case waarmee wij onze impact goed over kunnen brengen, uitgewerkt in goed geschreven en aansprekende content die in lijn ligt met onze merkidentiteit en communicatiedoelstellingen.
 • We staan erg open voor creatieve ideeën en advies.
 • 1 Tot 3 deelnemers interviewen vanuit daar enkele mooie verhalen over schrijven over de impact van deelname aan de Hero Town Roadshow.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Missie en visie.
 • Doelgroepomschrijving.
 • Globale content richting(en).
 • We willen de verhalen in de stijl van luchtig, humoristisch, enthousiast en warm.

 • We kunnen jou in contact brengen met de doelgroep van oud deelnemers voor interviews.
 • Je kan namens ons naar een (vrijwilligers)event waar wij impact maken, zodat je daar onze doelgroep kunt zien en spreken.
Manon Peperkoorn
Manon Peperkoorn Marketing & Communicatie

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Hero Town NL
Stichting Hero Town NL

De missie van Stichting Hero Town NL.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Rotterdam

Hero Town biedt handvatten om verder te kijken dan je eigen bubbel en om je eigen innerlijke kracht verder te ontwikkelen. Door middel van wetenschappelijk onderbouwde trainingen, evenementen en challenges wil Hero Town NL iedereen de competenties aanleren om de held in zichzelf te ontplooien. Zodoende kunnen alledaagse helden actief bijdragen aan positieve veranderingen in de samenleving.

Lees meer

Professionals over Stichting Hero Town NL

Hans 👐 Uurtje Marketing advies

Hans
Met Manon, Michelle, Olav en Robin van Hero Town NL een goed overleg gehad over hun strategie. Door de juiste vragen te stellen zijn zij zelf tot de noodzakelijke inzichten gekomen hoe zij hun doelen kunnen bereiken. Met de inzet en de bevlogenheid die zij lieten zien, heb ik er alle vertrouwen in dat ze succesvol zullen zijn in hun verdere aanpak.

Jos 👐 Wordpress coach

Jos
Betrokken personen die gedreven zijn om een goed resultaat neer te zetten.

Merel 👐 Campagne concept Hero Town Roadshow

Merel
Een super leuke samenwerking gehad met een enthousiast team!