68388630-92cd-4782-ba6e-02a66f4cf52f
🌱 Help deze organisatie

SEO webteksten

Profiel vrijwilliger

Een copywriter die goed geschreven en aansprekende teksten voor onze website kan schrijven. Benodigd: kennis van SEO en het schrijven van teksten die goed vindbaar zijn in Google.

Ervaring met:

  • Copywriting
  • SEO

Organisatie in het kort

Hero Town biedt sociaal psychologische handvatten om verder te kijken dan je eigen bubbel door middel van trainingen, events en challenges.

  • Welzijn
  • Educatie
  • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 Stichting Hero Town NL

⏱️ 12-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 Starten binnen twee maanden

Met jouw expertise kunnen we de teksten op onze website nog helderder formuleren en onze doelgroep op de juiste wijze aanspreken, waardoor we meer mensen verbinden met elkaar!
Manon Peperkoorn
Geschreven door Manon Peperkoorn van Stichting Hero Town NL

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Onze website is het visitekaartje van de Hero Town Roadshow om deelnemers te enthousiasmeren. Inhoudelijk zijn we goed qua tekst, alleen daardoor wordt het vaak ook wollig en langdradig. Hoe kunnen we deelnemers op de juiste wijze aanspreken en informeren over alle verschillende stappen van de Hero Town Roadshow zonder dat het onoverzichtelijk wordt? Kun jij ons helpen met de teksten scherper krijgen op de website?

Wat hebben we nodig?

  • Goed geschreven en aansprekende teksten voor onze website (SEO-proof), die in lijn staan met onze merkidentiteit en communicatie-doelstellingen.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Onze huidige website.
  • Missie en visie document.
Manon Peperkoorn
Manon Peperkoorn Marketing & Communicatie

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Hero Town NL
Stichting Hero Town NL

De missie van Stichting Hero Town NL.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Rotterdam

Hero Town biedt handvatten om verder te kijken dan je eigen bubbel en om je eigen innerlijke kracht verder te ontwikkelen. Door middel van wetenschappelijk onderbouwde trainingen, evenementen en challenges wil Hero Town NL iedereen de competenties aanleren om de held in zichzelf te ontplooien. Zodoende kunnen alledaagse helden actief bijdragen aan positieve veranderingen in de samenleving.

Lees meer

Professionals over Stichting Hero Town NL

Hans 👐 Uurtje Marketing advies

Hans
Met Manon, Michelle, Olav en Robin van Hero Town NL een goed overleg gehad over hun strategie. Door de juiste vragen te stellen zijn zij zelf tot de noodzakelijke inzichten gekomen hoe zij hun doelen kunnen bereiken. Met de inzet en de bevlogenheid die zij lieten zien, heb ik er alle vertrouwen in dat ze succesvol zullen zijn in hun verdere aanpak.

Jos 👐 Wordpress coach

Jos
Betrokken personen die gedreven zijn om een goed resultaat neer te zetten.

Merel 👐 Campagne concept Hero Town Roadshow

Merel
Een super leuke samenwerking gehad met een enthousiast team!