Video - Vrijwilliger(Tijdelijk)
11221751 660050610792743 2337280327452149135 O
🌱 Ik wil helpen

Video nieuwjaarsbijeenkomst

Project details

💒 Stichting Duurzaam Den Haag

🛠️ Video

⏱️ 15-25 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

💻 Op locatie en/of vanaf huis

Organisatie in het kort

Duurzaam Den Haag is dé partner in duurzaam doen! Wij delen onze kennis over duurzaamheid en we inspireren om in huis en in de buurt duurzaam aan de slag te gaan. Alleen samen zorgen we voor een groene, leefbare stad die klaar voor de toekomst is!

  • Duurzaamheid, natuur en milieu

Profiel vrijwilliger

Een cameraman/vrouw die een bedrijfsfilmpje kan maken en editen. Benodigd: eigen camera apparatuur. Pre: iemand die mee kan denken met het (creatieve) script.

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

🌱 Ik wil helpen
Met jouw skills kunnen we onze community een samenvatting laten zien van wat de dromen, doelen en wensen zijn voor een duurzamer Den Haag in 2022!
Cas van der Graaf
Geschreven door Cas van der Graaf van Stichting Duurzaam Den Haag

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij organiseren in januari met onze community een online en offline nieuwjaarsbijeenkomst, waarover we gaan praten wat voor dromen en plannen we hebben voor een duurzamer 2022. Voor deze dag zoeken wij een videomaker die voor ons een mooie video kan maken, sinds we zelf niet de skills of apparatuur hebben om dit te doen!

Wat hebben we nodig?

  • Een video edit van onze nieuwjaarsbijeenkomst op locatie, teruggebracht naar 1 tot 3 minuten, die we kunnen gebruiken voor externe communicatie (zoals op de website, in een powerpoint presentatie en/of social media).
  • In overleg: het vastleggen van korte interviews met bezoekers en of de organisators van het event.

Wat hebben we al?

  • Doelgroep die we willen bereiken.
  • Locatie waar we de video kunnen schieten: in Den Haag
  • Datum en tijd: 27 januari, van 17:00 tot 18:30.
Cas van der Graaf
Cas van der Graaf
Stichting Duurzaam Den Haag
Stichting Duurzaam Den Haag

De missie van Stichting Duurzaam Den Haag.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
💒 Gevestigde organisatie
📍Den Haag

Wat kan ik zelf doen, in mijn buurt of in mijn huis om voor een duurzamere stad te zorgen? Dat is de vraag wat veel Hagenaars zich stellen en daar komen wij om de hoek kijken. Duurzaam Den Haag is dé partner in duurzaam doen! Als onafhankelijke stichting staan we dicht bij bewoners, delen we onze kennis over duurzaamheid en inspireren we om in huis en in de buurt duurzaam aan de slag te gaan. Onze focus ligt met name op energiebesparing, het opwekken en gebruiken van schone energie en het vergroenen van de stad. Samen zorgen we voor een stad die klaar is voor een groene toekomst!

Lees meer