9906de50-676b-4283-a97d-47ae02f1b210
🌱 Help deze organisatie Of stel een vraag

Accountant gezocht voor 1 uur adviescall

Organisatie in het kort

Stichting Dutch Double Bass Festival

Dutch Double Bass Festival is het internationale muziekfestival met de focus op de contrabas en basgitaar met pop, jazz, klassiek, global!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kunst en cultuur
💛 Educatie
💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

🚀

Starten binnen één maand

Projectomschrijving

De vraag

We zijn op zoek naar een accountant die voor de afgelopen editie van ons festival, die op 13 & 14 oktober jl. plaatsvond in Rotterdam, een ‘samenstellingsverklaring’ kan leveren. Zo help jij ons om verantwoording af te leggen naar onze culturele fondsen.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die aantoonbare ervaring heeft met het vakgebied en advies kan geven over de telefoon. Spar over hun situatie, geef uitleg over vaktermen en/of bepaal concrete next-steps.

💴 Financiële administratie
Excel
👀 Budget & Forecasting

Extra achtergrondinformatie

Voor de verantwoording naar de culturele fondsen toe hebben we zo'n verklaring nodig. Onze administratie wordt gevoerd door onszelf i.s.m. een boekhouder!

Robert Soomer
Robert Soomer Directeur
Stichting Dutch Double Bass Festival
Stichting Dutch Double Bass Festival

De missie van Stichting Dutch Double Bass Festival.

🎨Kunst en cultuur
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Met als doel om van iedere muziekliefhebber een basliefhebber te maken programmeert Dutch Double Bass Festival jazz, pop, klassieke muziek, global, oude muziek, hiphop en meer in een twee daagse viering van de bas. Een festival in Rotterdam op internationaal niveau waar de (contra)bas in diverse vormen te horen is: solo en in ensembles met bassisten als leiders; van jong talent tot grote sterren.

Lees meer