d486d9c4-a1c1-4c6d-9a85-ef4199eec487

Call: Webdesigner of developer

Profiel vrijwilliger

Een webdesigner of developer die advies kan geven over het vraagstuk van de call(zie hieronder).

Ervaring met:

  • Webdesign
  • Wordpress Websites
  • Web Development

Organisatie in het kort

DuKo inspireert mensen om slim en duurzaam te shoppen. Dankzij de deelnemende partners die voornamelijk kleine, lokale winkeliers zijn creëren wij impact op zowel sociaal- als milieugebied!

  • Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

💒 Stichting DuKo Student

⏱️ 1 uur call

🏁 We kunnen direct starten

De call

De vraag

Wij willen weten hoe wij onze dienst (korting op duurzame producten) zowel online als fysiek het beste beschikbaar kunnen stellen voor onze gebruikers. Hoe richten we dit technisch in?

Extra achtergrondinformatie

Wij zijn bezig met het bouwen van een nieuwe website (wordpress) met een paywall waar gebruikers kunnen inloggen om deelnemende partners (winkels) te kunnen zien. Vanuit hier kunnen gebruikers kortingscodes inzien voor online stores en nu willen wij advies hoe de gebruiker fysiek langs kan bij een winkel en daar kan aantonen dat hij/zij een geldige DuKo heeft en korting ontvangt. We hebben zelf gebrainstormd over iets met een wallet, soort gelijke als Corona-app (QR-code scannen en groen/rood teken). We zijn opzoek naar een systeem wat onderhoudsarm is. Onze stichting heeft geen technische kennis in huis, het is voor ons erg kostbaar om dit regelmatig af te kopen. Dus we zijn opzoek naar een simpele, functionele wijze.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting DuKo Student
Stichting DuKo Student

De missie van Stichting DuKo Student.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌱 Start-up fase
📍Utrecht

DuKo is een stichting die graag mensen wil inspireren om slim en duurzaam te shoppen. Wij geloven een bijdrage te kunnen leveren aan het beschermen van onze planeet door onze consumptiepatroon te veranderen. Hierdoor kunnen we met onze community een minder negatieve footprint achterlaten. We willen duurzaam en lokaal shoppen promoten in het algemeen en jongeren een korting bieden bij partners.

Lees meer

Professionals over Stichting DuKo Student

Guido 👐 Missie, visie en waarden

Guido
Het was leuk en fijn samenwerken met Keiko en het team van DuKo. Afspraken maken ging makkelijk en ze hebben alles in het werk gesteld om met de tips en adviezen aan de slag te gaan.