a5c60a4f-1c1d-496e-8b19-2916eb8b5dc2

Call: Marketing strateeg

Profiel vrijwilliger

Een marketing strateeg die ervaring heeft met het onderwerp van de call (zie hieronder).

Ervaring met:

  • Communicatie strategie
  • Campagnes
  • Missie en Visie
  • Digital Strategy

Organisatie in het kort

DuKo inspireert mensen om slim en duurzaam te shoppen. Dankzij de deelnemende partners die voornamelijk kleine, lokale winkeliers zijn creëren wij impact op zowel sociaal- als milieugebied!

  • Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

💒 Stichting DuKo Student

⏱️ 1 uur call

🏁 We kunnen direct starten

De call

De vraag

We willen graag advies over een lancering en promotie van onze dienst. Als startup missen we de kennis en kunde om een goed plan te maken en zoeken daarom hulp.

Extra achtergrondinformatie

We zijn het afgelopen jaar druk geweest met een re-branding. We hebben een nieuw logo, herzien visie en missie, zijn bezig met een nieuwe website opzetten en nu willen we een plan gaan maken voor onze marketing. We willen graag jongeren (13-29jaar) bereiken voor onze korting op duurzame producten en iedereen die geïnteresseerd is in duurzame consumptie bereiken om te voorzien van inspirerende informatie en handvaten.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting DuKo Student
Stichting DuKo Student

De missie van Stichting DuKo Student.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌱 Start-up fase
📍Utrecht

DuKo is een stichting die graag mensen wil inspireren om slim en duurzaam te shoppen. Wij geloven een bijdrage te kunnen leveren aan het beschermen van onze planeet door onze consumptiepatroon te veranderen. Hierdoor kunnen we met onze community een minder negatieve footprint achterlaten. We willen duurzaam en lokaal shoppen promoten in het algemeen en jongeren een korting bieden bij partners.

Lees meer

Professionals over Stichting DuKo Student

Rob 👐 SEO Audit

Rob
Fijne organisatie met ambitieuze mensen en een mooie visie!

Guido 👐 Missie, visie en waarden

Guido
Het was leuk en fijn samenwerken met Keiko en het team van DuKo. Afspraken maken ging makkelijk en ze hebben alles in het werk gesteld om met de tips en adviezen aan de slag te gaan.