dc6e1b30-4042-43d8-b89a-c1c5f9d1a537

Advies over Salesforce

Profiel vrijwilliger

Een marketeer of business developer, die uitleg en advies kan geven over technische instelingen en de inrichting van ons CRM Systeem (salesforce). Pre: ervaring met salesforce

Ervaring met:

  • Business development

Organisatie in het kort

Met de combinatie van professionele zang en persoonlijke aandacht zorgen we ervoor dat de mens achter de ziekte of beperking weer zichtbaar wordt.

  • Kunst en cultuur
  • Welzijn

Project details

💒 Stichting Diva Dichtbij

⏱️ 2-4 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-3 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Met jouw expertise krijgen wij Salesforce weer in handen en kunnen we doorgaan met waar we echt goed in zijn: zingen van mens tot mens voor de meest kwetsbare mensen.
Pieternel van Amelsvoort
Geschreven door Pieternel van Amelsvoort van Stichting Diva Dichtbij

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Tot ons verdriet is onze zakelijk leider en ict-expert ziek geworden en overleden. Er was geen mogelijkheid meer om iets over te dragen waardoor we nu niet goed weten hoe Salesforce is ingericht en hoe we hiermee om kunnen gaan. We willen graag hier verder mee kunnen werken zodat we kunnen blijven ontwikkelen en weten wat we dan in Salesfoce moeten aanpassen. Wij zoeken iemand die ons uitleg kan geven in Salesforce en op weg kan helpen met het gebruiken van.

Wat hebben we nodig?

  • Advies over het gebruik van Salesforce met thema's zoals: automation, properties, ticketing, formulieren, etc.
  • Uitleg over hoe formulieren en properties aan elkaar gekoppeld zijn in het systeem.
  • Hulp bij het implementeren van de verbeterpunten (in overleg).

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • We hebben een goed werkend Salesforce systeem, gekoppeld aan een planningsapp die voor ons ontworpen is.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Diva Dichtbij
Stichting Diva Dichtbij

De missie van Stichting Diva Dichtbij.

🎨Kunst en cultuur
💒 Gevestigde organisatie
📍Wehl

Wij zijn ervan overtuigd dat kunst en cultuur een sterk positief effect hebben op het welzijn van mensen. Met name op het welzijn en de kwaliteit van leven van mensen die langdurige zorg nodig hebben. Onze Diva's zorgen voor verlichting bij langdurig zieken door middel van professionele zang en oprecht contact. Elk optreden is daarbij anders. Bijzonder is het altijd. Herinneringen komen boven drijven. Mensen kruipen uit hun schulp en lachen weer. Wie dat nog kan, maakt een dansje, met of zonder rolstoel. De sfeer tijdens de optredens is enerzijds feestelijk, anderzijds raken we bij veel mensen een gevoelige snaar. Er is ook ruimte voor verdriet en pijn. Onze Diva's brengen mensen in beweging en bieden verlichting. En dat is precies de bedoeling.

Lees meer

Professionals over Stichting Diva Dichtbij

Diana 👐 Video

Diana
Het was een heel makkelijke en vriedelijke samenwerking. Helemaal blij ermee.

Niki 👐 Redigeren van teksten

Niki
De samenwerking met Diva Dichtbij was heel prettig. Ik kreeg snel de benodigde input van Pieternel om aan de slag te gaan. We hebben ook nog een videocall gehad waarin ik haar uitleg kon geven. Fijn om elkaar ook even te zien, dat maakt de samenwerking persoonlijker :) Succes met het afronden van het jaarverslag en veel plezier met de optredens!

Jessica 👐 Advies over Social Media kanalen

Jessica
Het was fijn om samen te werken met Shirley. Ik hoor het graag of er in de toekomst nog aanvullend advies nodig is. Groet, Jessica

Ellen 👐 HR Coach

Ellen
Het was leuk om deze opdracht te doen voor Diva Dichtbij, omdat ik het gevoel heb dat ik met mijn kennis en ervaring relatief eenvoudig een belangrijke verandering heb kunnen realiseren. Daarbij namen de medewerkers van Diva Dichtbij de verantwoordelijkheid, waardoor ik er vertrouwen in heb dat zij nu verder kunnen. En ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat Diva Dichtbij had mij in deze korte en constructieve samenwerking!