207c3ae5-0e47-4eba-99b2-468ffe07f9f0
🌱 Ik wil helpen

Call: advies over webformulieren

Project details

💒 Stichting Diva Dichtbij

🛠️ Web Development

⏱️ 1 uur call

Organisatie in het kort

Met de combinatie van professionele zang en persoonlijke aandacht zorgen we ervoor dat de mens achter de ziekte of beperking weer zichtbaar wordt.

  • Kunst en cultuur
  • Welzijn

Profiel vrijwilliger

Een webdeveloper die advies kan geven over het vraagstuk van de call(zie hieronder).

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

🌱 Ik wil helpen

De call

De vraag

Waar moeten we rekening mee houden met het ontwikkelen van webformulieren & de bijbehorende betaalmodule die moet landen in Salesforce?

Extra achtergrondinformatie

In onze huidige website werken we ook met deze formulieren, maar de site staat niet in Wordpress maar in Tesla. Onze collega die dit beheerde is plotseling overleden. Wij hebben informatie nodig hoe we webformulieren kunnen genereren en in de site kunnen plaatsen.

Optionele vraag: Onze collega maakte gebruik van betaalverzoeken vanuit ING bank maar die blijken nu verlopen te zijn. Is het verstandig om dit met ING bank te blijven doen? We horen ook spreken over betaalsysteem Molly. Wat is dit? Welk systeem past bij ons?

Stichting Diva Dichtbij
Stichting Diva Dichtbij
Raphaelstraat 1
7031BA Wehl
Stichting Diva Dichtbij
Pieternel van Amelsvoort
Pieternel van AmelsvoortArtistiek Leider

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Wij zijn ervan overtuigd dat kunst en cultuur een sterk positief effect hebben op het welzijn van mensen. Met name op het welzijn en de kwaliteit van leven van mensen die langdurige zorg nodig hebben. Onze Diva's zorgen voor verlichting bij langdurig zieken door middel van professionele zang en oprecht contact. Elk optreden is daarbij anders. Bijzonder is het altijd. Herinneringen komen boven drijven. Mensen kruipen uit hun schulp en lachen weer. Wie dat nog kan, maakt een dansje, met of zonder rolstoel. De sfeer tijdens de optredens is enerzijds feestelijk, anderzijds raken we bij veel mensen een gevoelige snaar. Er is ook ruimte voor verdriet en pijn. Onze Diva's brengen mensen in beweging en bieden verlichting. En dat is precies de bedoeling.

Waar ze trots op zijn

  • We zijn gegroeid naar 860 optredens per jaar.
  • We bereiken ruim 25.000 (kwetsbare) mensen die niet meer zelf naar het theater kunnen.
  • We erkennen de ander zoals hij is, zonder een oordeel te vormen. Oprecht liefdevol geven we aandacht aan iedere persoon.
  • We versterken het contact en de verbinding tussen kwetsbare mensen, zorgmedewerkers, familieleden en andere naasten.
  • Bij de liefste moeders en oma’s, die in 2021 niet zoveel bezoek mochten ontvangen, gingen we op Moederdag online op Liedjesvisite: een mini-privéoptreden via Skype.
  • We hebben zelfs een album van onze Diva's en Divo's op Spotify (zoek op Diva Dichtbij).
  • Ook zingen we in het Arabisch en Turks om alle culturen te betrekken in het verzorgingstehuis.