688bba0b-69e5-44bb-beb7-2d8264ce0525

Bijzondere verhalen schrijven

Profiel vrijwilliger

Een copywriter die goed geschreven en aansprekende content voor ons kan schrijven (in de vorm van een blog, interview, testimonial of case), waarmee onze impact zichtbaar wordt.

Ervaring met:

 • Copywriting

Organisatie in het kort

Met een bewezen aanpak, aandacht en plezier, verbeteren we met onze projecten (structureel) de kwaliteit van leven van ouderen. Met ons kunnen ouderen 'vergrijzen op eigen wijze'!

 • Welzijn
 • Gezondheid en ziektebestrijding
 • Innovatie

Project details

💒 Stichting De Tijdmachine

⏱️ 12-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Met toffe verhalen kunnen we nog beter laten zien hoe we met DumDum het levenskwaliteit en geluk van ouderen vergroten! 💛
Anne Elschot
Geschreven door Anne Elschot van Stichting De Tijdmachine

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Onze rondreizende Tijdmachine, DumDum (Een Ford Transit uit 1978) rijdt momenteel door verschillende wijken in Nederland om verhalen op te halen van de (oudere) inwoners. De ouderen die DumDum bezoeken voor een praatje, een plaatje of een kop koffie, delen vaak de meest bijzondere verhalen. We geloven dat we met DumDum voor nog meer mensen het verschil kunnen maken. Daarom willen we graag de mensen, die we hebben gesproken en hebben geholpen, laten vertellen hoe zij dit ervaren hebben. Ben jij degene die hiervan een mooi verhaal weet te maken?

Wat hebben we nodig?

 • Een inspirerend concept voor een blog, testimonial, interview of case waarmee wij onze impact goed over kunnen brengen, uitgewerkt in goed geschreven en aansprekende content die in lijn ligt met onze merkidentiteit en communicatiedoelstellingen.
 • We staan erg open voor creatieve ideeën en advies.
 • 1 Tot 3 uitgewerkte verhalen die we zelf online kunnen verspreiden en presenteren.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Missie en visie.
 • Globale content richting(en).
 • Deze verhalen worden onderdeel van een nog te ontwikkelen reader (wordt gedaan door een vrijwilliger van De Nieuwe gevers) om te delen met o.a. gemeenten, welzijnspartijen en fondsen.
 • In maart rijdt DumDum door Deventer, hier kun je eventueel bij aansluiten om live mensen te interviewen.
 • Mocht dit niet lukken hebben we data en contactgegevens van mensen die we gesproken hebben.

 • We hebben al een case (met bijbehorende informatie) die gebruikt kan worden.
 • We kunnen jou in contact brengen met de ouderen voor interviews.
 • Je kan namens ons naar de plek waar de DumDum rijdt (Deventer), zodat je daar de ouderen kunt zien en spreken.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting De Tijdmachine
Stichting De Tijdmachine

De missie van Stichting De Tijdmachine.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Deventer

Stichting De Tijdmachine zet zich in voor ouderen (zelfstandig wonend of in een verpleeg- of verzorgingshuis). Met een bewezen aanpak, aandacht en plezier, dragen we in onze projecten bij aan het (structureel) verbeteren van de kwaliteit van leven van ouderen. Het doel is dat mensen zo veel mogelijk op hun eigen manier oud kunnen worden. Of zoals we dat zelf zeggen ‘Vergrijzen op eigen wijze’.

Lees meer

Professionals over Stichting De Tijdmachine

Marleen 👐 CMS Content werkzaamheden

Marleen
Wat een ontzettend prettige samenwerking met Anne van Stichting De Tijdmachine; een erg mooi initiatief met mooie visie, waar ik heel graag mijn steentje aan bij draag (en hopelijk kan blijven dragen). Hele heldere communicatie en duidelijke opdracht omschrijving waar ze precies hulp bij konden gebruiken voor de website van de stichting. Hopelijk kunnen we elkaar in de toekomst blijven helpen!