e3d0ad2f-bb42-4721-bbac-8951d6295e4b

Teksten marketing materials

Profiel vrijwilliger

Een copywriter die goed geschreven en aansprekende content voor ons kan schrijven, waarmee onze impact zichtbaar(der) wordt.

Ervaring met:

  • Copywriting

Organisatie in het kort

Met een bewezen aanpak, aandacht en plezier, verbeteren we met onze projecten (structureel) de kwaliteit van leven van ouderen. Met ons kunnen ouderen 'vergrijzen op eigen wijze'!

  • Welzijn
  • Gezondheid en ziektebestrijding
  • Innovatie

Project details

💒 Stichting De Tijdmachine

⏱️ 12-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Toffe teksten zullen ouderen stimuleren om met ons in gesprek te gaan bij DumDum, zodat we ze kunnen helpen met het vergroten van levenskwaliteit en geluk.💛
Anne Elschot
Geschreven door Anne Elschot van Stichting De Tijdmachine

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

In onze rijdende Tijdmachine (Ford Transit Camper uit 1978) gaan we in gesprek met ouderen om eenzaamheid tegen te gaan. Hoe zag het leven er uit maar ook wat maakt nu een fijne (oude) dag? Waar loopt men tegenaan? We verwijzen direct door naar leuke activiteiten maar ook naar informatiepunten, hulp en dienstverlening. Dit is een nieuw project en daarvoor hebben we pakkende teksten voor flyers/posters/website nodig, voor zowel communicatie met de ouderen als toekomstige opdrachtgevers.

Wat hebben we nodig?

  • Goed geschreven en aansprekende teksten voor een van onze flyer, poster en als mogelijk website, in lijn met onze merkidentiteit en communicatie-doelstellingen.
  • We staan erg open voor creatieve ideeën en advies.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Globale content richting(en).
  • Missie en visie.
  • Doelgroepomschrijving.
  • Foto's, cijfers over impact, mooie, bijzondere verhalen van de doelgroep (deze moeten wel uitgewerkt worden)

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting De Tijdmachine
Stichting De Tijdmachine

De missie van Stichting De Tijdmachine.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Deventer

Stichting De Tijdmachine zet zich in voor ouderen (zelfstandig wonend of in een verpleeg- of verzorgingshuis). Met een bewezen aanpak, aandacht en plezier, dragen we in onze projecten bij aan het (structureel) verbeteren van de kwaliteit van leven van ouderen. Het doel is dat mensen zo veel mogelijk op hun eigen manier oud kunnen worden. Of zoals we dat zelf zeggen ‘Vergrijzen op eigen wijze’.

Lees meer

Professionals over Stichting De Tijdmachine

Marleen 👐 CMS Content werkzaamheden

Marleen
Wat een ontzettend prettige samenwerking met Anne van Stichting De Tijdmachine; een erg mooi initiatief met mooie visie, waar ik heel graag mijn steentje aan bij draag (en hopelijk kan blijven dragen). Hele heldere communicatie en duidelijke opdracht omschrijving waar ze precies hulp bij konden gebruiken voor de website van de stichting. Hopelijk kunnen we elkaar in de toekomst blijven helpen!