f6ed9986-49f6-457b-a545-f3e167264a5b
🌱 Ik wil helpen

HR Cyclus - functioneringsgesprekken

Profiel vrijwilliger

Ervaring met het opzetten en implementeren van jaarlijkse HR Cyclussen. Aantoonbare ervaring met zaken als (leer)doelen stellen, ontwikkelgesprekken, feedback geven, functioneringsgesprekken.

Ervaring met:

 • Learning & Development

Organisatie in het kort

Met een bewezen aanpak, aandacht en plezier, verbeteren we met onze projecten (structureel) de kwaliteit van leven van ouderen. Met ons kunnen ouderen 'vergrijzen op eigen wijze'!

 • Welzijn
 • Gezondheid en ziektebestrijding
 • Innovatie

Project details

💒 Stichting De Tijdmachine

⏱️ 15-25 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met jouw hulp kunnen we echt een impuls geven aan de HR-cyclus in onze organisatie waar we mee verder kunnen bouwen aan onze interne organisatie.
Evelien Tijsma
Geschreven door Evelien Tijsma van Stichting De Tijdmachine

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We hebben al een en ander ingericht, echter werkt dit nog niet prettig en is het nog onvoldoende ingebed in de huidige organisatieprocessen en gesprekscyclussen. We zijn zoekende naar een concrete en praktische tool die we gemakkelijk in kunnen zetten. Zelf missen we momenteel de ruimte om hier echt een impuls aan te geven, maar dit is wel noodzakelijk. Kun jij ons daarom helpen?

Wat hebben we nodig?

 • Een gesprek over over de doelstellingen voor de nieuwe HR cyclus en functioneringsgesprekken en impact van de implementatie ervan.
 • Een plan en tijdlijn voor medewerkers hoe de nieuwe cyclus er jaarlijks uit voor medewerkers.
 • Interne templates en documenten voor de vaste momenten binnen de cyclus (denk aan leerdoelen formuleren, tussentijdse ontwikkelgesprekken, functioneringsgesprekken, beoordeling en beloning).
 • Concrete inzichten & advies om de de cyclus zo goed mogelijk te implementeren (denk aan van rapportage tot gespreksvoering).

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Intern HR contactpersoon die inhoudelijk betrokken is en dit project prioriteit en draagvlak geeft.
 • Interne organisatie informatie die je beschikbaar kan stellen aan de professional (denk aan HR Beleid, Performance cycles, Salarishuis, huidige HR systemen).
 • We hebben ook al ontwikkelformulieren ter ondersteuning, maar deze zijn lang en we merken dat gesprekken vaak meer dynamisch verlopen en het formulier hier onvoldoende ondersteunend aan is.
Evelien Tijsma
Evelien Tijsma HR medewerker

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting De Tijdmachine
Stichting De Tijdmachine

De missie van Stichting De Tijdmachine.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Deventer

Stichting De Tijdmachine zet zich in voor ouderen (zelfstandig wonend of in een verpleeg- of verzorgingshuis). Met een bewezen aanpak, aandacht en plezier, dragen we in onze projecten bij aan het (structureel) verbeteren van de kwaliteit van leven van ouderen. Het doel is dat mensen zo veel mogelijk op hun eigen manier oud kunnen worden. Of zoals we dat zelf zeggen ‘Vergrijzen op eigen wijze’.

Lees meer

Professionals over Stichting De Tijdmachine

Marleen 👐 CMS Content werkzaamheden

Marleen
Wat een ontzettend prettige samenwerking met Anne van Stichting De Tijdmachine; een erg mooi initiatief met mooie visie, waar ik heel graag mijn steentje aan bij draag (en hopelijk kan blijven dragen). Hele heldere communicatie en duidelijke opdracht omschrijving waar ze precies hulp bij konden gebruiken voor de website van de stichting. Hopelijk kunnen we elkaar in de toekomst blijven helpen!