Wordpress coach

Profiel vrijwilliger

Een webdesigner met ervaring van Wordpress, die op een heldere manier advies kan geven over thema's rondom Wordpress.

Ervaring met:

  • Webdesign
  • Wordpress Websites

Organisatie in het kort

Leer- en ontwikkelachterstanden van peuters in 1,5 jaar nagenoeg weg werken d.m.v. 16 uur peuteropvang per week.

  • Kind en gezin

Project details

💒 Stichting de Talenten”klup”

⏱️ 8-14 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van het totale aantal coaching uren. Deze worden vaak over een bepaalde periode ingezet. Bijvoorbeeld met een tweewekelijkse call.

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

🏁 Starten binnen één maand

Zodra we meer kennis over Wordpress hebben, kunnen we ons website zelf up-to-date houden. Hiermee kunnen we ons online bestaan en de stichting laten groeien!
Rutger Wijnands
Geschreven door Rutger Wijnands van Stichting de Talenten”klup”

Project­omschrijving

Goed om te melden.

Er zijn 5 collega's die onze Wordpress website zouden willen bijhouden. Gaarne leren wij de fijne kneepjes van het vak en worden wij daarin gecoached. Wij hebben Sociaal Cultureel werkers en Pedagogische medewerkers in dienst die heel goed zijn in hun vakgebied maar niet weten hoe ze content moeten plaatsen in Wordpress.

Wat ik zou willen bereiken met de coach.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Waar ik binnen dit traject behoefte aan heb.

Hoe ik contact zou willen houden.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting de Talenten”klup”
Stichting de Talenten”klup”

De missie van Stichting de Talenten”klup”.

👪Kind en gezin
🌿 Groeiende fase
📍Den Haag

We zijn niet zomaar een opvang. We zijn een opvang waarin spelenderwijs gewerkt wordt aan taal- en ontwikkelingsachterstand. Het kind staat centraal in dit verhaal en we doen het op hun eigen tempo en niveau. We spelen in de hoeken, we lezen voor, bekijken foto’s en filmpjes. Wij geloven vooral in het leren door ontdekken en ervaren. Dit doen we met speciale thema uitjes zoals een uitstapje naar de bakker en de supermarkt tijdens thema ‘eten en drinken’, een bezoekje aan de dokter en de apotheek tijdens thema ‘ziek en gezond’ of een reisje naar het treinstation en het vliegveld tijdens thema ‘verkeer’. Juist door te zien, horen en ervaren onthouden kinderen de nieuwe informatie ontzettend goed. Daarnaast is bij ons speciale aandacht voor muziek, rekenen, sociale vaardigheden zoals leren delen, samen spelen en omgaan met emoties. En, ook niet onbelangrijk, ze hebben ontzettend veel plezier op onze peuteropvang!

Lees meer