Jerry Wang Rwcp91rwzem Unsplash

Social Media strategie sessies

Profiel vrijwilliger

Een strateeg of Social Media specialist, die als sparringpartner kan helpen bepaalde Social Media thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

Ervaring met:

  • Social Media

Organisatie in het kort

Leer- en ontwikkelachterstanden van peuters in 1,5 jaar nagenoeg weg werken d.m.v. 16 uur peuteropvang per week.

  • Kind en gezin

Project details

💒 Stichting de Talenten”klup”

⏱️ 4-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel op locatie

🏁 We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe financiering, een duidelijke social media strategie, moet onze impact voor deze doelgroep beter aan het voetlicht brengen.
Rutger Wijnands
Geschreven door Rutger Wijnands van Stichting de Talenten”klup”

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We zijn als organisatie onvoldoende in staat om onze impact zichtbaar te maken. Dat is een gemiste kans om (nieuwe) financieringen te ontvangen. Tijd om hier verandering in te brengen samen met jouw kennis en kunde!

Wat hebben we nodig?

  • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
  • 2 tot 4 één-uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: doelstellingen, kanalen, tone of voice en doelgroepen.
  • Een startplan met adviezen en concrete next steps voor de uitvoer.
  • Een geschreven samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • De doelgroep(en) die we willen bereiken.
  • Missie en visie.
  • Onze huidige Social Media kanalen.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting de Talenten”klup”
Stichting de Talenten”klup”

De missie van Stichting de Talenten”klup”.

👪Kind en gezin
🌿 Groeiende fase
📍Den Haag

We zijn niet zomaar een opvang. We zijn een opvang waarin spelenderwijs gewerkt wordt aan taal- en ontwikkelingsachterstand. Het kind staat centraal in dit verhaal en we doen het op hun eigen tempo en niveau. We spelen in de hoeken, we lezen voor, bekijken foto’s en filmpjes. Wij geloven vooral in het leren door ontdekken en ervaren. Dit doen we met speciale thema uitjes zoals een uitstapje naar de bakker en de supermarkt tijdens thema ‘eten en drinken’, een bezoekje aan de dokter en de apotheek tijdens thema ‘ziek en gezond’ of een reisje naar het treinstation en het vliegveld tijdens thema ‘verkeer’. Juist door te zien, horen en ervaren onthouden kinderen de nieuwe informatie ontzettend goed. Daarnaast is bij ons speciale aandacht voor muziek, rekenen, sociale vaardigheden zoals leren delen, samen spelen en omgaan met emoties. En, ook niet onbelangrijk, ze hebben ontzettend veel plezier op onze peuteropvang!

Lees meer