Climate Cleanup 2

UX design voor App

Profiel vrijwilliger

Een User Experience Designer die de belangrijkste user flows van onze app in ontwikkeling kan uitdenken en die ideeën kan overbrengen in heldere UX designs. Benodigd: ervaring met het creëren/verbeteren van digitale producten zoals websites, apps of platformen.

Ervaring met:

  • UX

Organisatie in het kort

Climate Cleanup is een club ondernemende mensen, die zich inzet om klimaatverandering tegen te gaan, door CO2 uit de atmosfeer en oceanen te verwijderen. Daarnaast verdubbelen wij de natuur, door ondernemers te stimuleren in de 'New Nature Economy'.

  • Duurzaamheid, natuur en milieu
  • Innovatie
  • Welzijn

Project details

💒 Stichting Climate Cleanup

⏱️ 8-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Jij kan ons helpen om met deze app, de boeren in te laten zien wat de potentiële waarde is van regeneratieve landbouw!
Hanny VanHout
Geschreven door Hanny VanHout van Stichting Climate Cleanup

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We werken aan een project om traditionele boeren te helpen bij de overgang naar regeneratieve landbouw. Daarvoor bouwen we een kleine engagement tool met quantifying content. De informatie in deze app zal boeren helpen om de waarde van regeneratieve landbouw op een holistische manier te zien (CO2-opslag, biodiversiteit, water, stikstof). De app leidt ook naar een platform voor koolstofkredieten. Hiervoor zoeken we een ervaren UX'er die ons kan helpen bij het in kaart brengen van de user flows en het opleveren van een UX design.

Wat hebben we nodig?

  • Het in kaart brengen van knelpunten binnen onze User Experience & onze interface design en het uitdenken van belangrijkste user flows.
  • Een opgeleverd UX design van de app.
  • In overleg met jou: hulp bij het ontwerpen van de nieuwe interface design.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Doelgroepomschrijving.
  • De belangrijkste doelen die wij gebruikers willen laten volbrengen met het digitale product.
  • We hebben gewerkt in sprints en hebben inzicht in de doelgroep. We willen nog wat user test gaan doen voordat we de flow gaan afronden.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Climate Cleanup
Stichting Climate Cleanup

De missie van Stichting Climate Cleanup.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Om de klimaat crisis te beperken moeten we 1500 gigaton CO2 uit de atmosfeer verwijderen. Dit aantal wordt ook al opgeslagen door alle huidige planten en bomen op aarde. Om die 1500 gigaton te verwijderen, moeten we de natuur dus verdubbelen. Wij gaan klimaatverandering tegen door natuurlijke en schaalbare klimaatoplossingen te ontwikkelen in concrete projecten en stimuleren we de fundamentele condities voor ondernemers om te floreren in de 'New Nature Economy'.

Lees meer