a2d5b4f4-25e4-44b1-9c15-9b426dc189da

Opstellen lijst vermogensfondsen

Profiel vrijwilliger

Een professional die ons kan helpen met het in kaart brengen van potentiële vermogensfondsen die we kunnen benaderen.

Ervaring met:

  • Fundraising
  • Data & Analyse

Organisatie in het kort

Voor alle jongeren tussen de 16-24 jr in Nederland maakt Stichting Breekjaar persoonlijke ontwikkeling beschikbaar in de vorm van een tussenjaar of door het normaliseren binnen het onderwijs.

  • Educatie
  • Welzijn
  • Kind en gezin

Project details

💒 Stichting Breekjaar

⏱️ 10-14 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 We kunnen direct starten

Met een lijst van potentiële fondsen, kunnen wij hen zelf aanschrijven waardoor zij hopelijk ons doel financieel steunen waardoor we meer jongeren kunnen helpen in hun ontdekkingsreis.
Aukje te Kaat
Geschreven door Aukje te Kaat van Stichting Breekjaar

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Jongeren hebben het niet makkelijk: er zijn zoveel opties voor je loopbaan. En het helpt ook niet mee dat de maatschappij een ontzettende druk op hen legt. Wij bieden trajecten waardoor de druk van de ketel afgaat en jongeren zich kunnen focussen wat ze echt willen. Dit kunnen we niet zonder fondsen. We hebben zelf een begin gemaakt met een lijst van potentiële fondsen die ons kunnen steunen, maar we denken dat er meer fondsen zijn die bij Breekjaar passen. We hebben zelf niet de tijd /expertise om hiermee verder te gaan, kun jij ons daarom helpen?

Wat hebben we nodig?

  • Opstellen van een lijst met potentiële fondsen (excel). Er is al een begin gemaakt.
  • Je vult de lijst aan met gegevens als: subsidievoorwaarden, contactgegevens, sector, mogelijke bedragen
  • Optioneel: als je zelf een netwerk hebt bij fondsen, kun je deze benaderen en informeren naar de mogelijkheden daar of naar nieuwe leads.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Een eerste opzet met mogelijke fondsen. Deze mag aangevuld worden.
  • Een lijst met onze doelen en prioriteiten voor de fondsenwerving zodat duidelijk is waar we naar op zoek zijn.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Breekjaar
Stichting Breekjaar

De missie van Stichting Breekjaar.

📚Educatie
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam en Utrecht

Keuzes hebben betekent vrijheid. Maar tijd en technologie gaan als een trein en je keuzepalet kan ook te groot worden. Want al die keuzes maken het alsmaar drukker in ons hoofd. Mensen op de arbeidsmarkt hebben daar soms al moeite mee. Laat staan de generatie die nog een toekomst voor het uitstippelen heeft. Breekjaar is er om letterlijk de maatschappelijke spiraal van prestatiedruk en eindeloze mogelijkheden te doorbreken. Pas als je weet wie je bent, weet je pas wat je kunt en wilt worden. Daarom geeft Breekjaar jongeren ruimte en kansen om eerst hun persoonlijkheid te ontdekken, talent te ontginnen en zelfbewustzijn te ontwikkelen. Om van daaruit de levenskeuzes te gaan maken, die écht bij hen passen.

Lees meer