Tussenjaar Onderzocht Banner
🌱 Help deze organisatie

Flexibele Social Media ondersteuning

Profiel vrijwilliger

Een Social Media specialist die ons kan ondersteunen in het beheren van onze social media kanalen. Benodigd: ervaring met het creëren en plaatsen van posts.

Ervaring met:

 • Social Media
 • Copywriting

Organisatie in het kort

Voor alle jongeren tussen de 16-24 jr in Nederland maakt Stichting Breekjaar persoonlijke ontwikkeling beschikbaar in de vorm van een tussenjaar of door het normaliseren binnen het onderwijs.

 • Educatie
 • Welzijn
 • Kind en gezin

Project details

💒 Stichting Breekjaar

⏱️ 20-40 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Social media is HET bereik naar de jongeren en hun ouders, oftewel heel belangrijk:). Met jou kunnen we daar aanwezig zijn waar het nodig is! 💯
Maurits Hofman
Geschreven door Maurits Hofman van Stichting Breekjaar

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Jongeren zijn altijd online te vinden en daarom moeten zij daar aanwezig zijn. Er is bij ons tijdelijke uitval, dus het is fijn als iemand dit op een fijne manier in beweging kan houden. Kun jij ons ondersteunen bij het onderhouden van onze social media?

Wat hebben we nodig?

 • Tijdelijke ondersteuning voor onze social media, voor een periode van 2 tot 3 maanden, voor 2-4 uur per week (in overleg).
 • Het beheren van onze Social kanalen. Denk aan: het bedenken, uitwerken en posten van goed geschreven en aansprekende posts voor onze Social Media kanalen.
 • Het plannen van de posts in de vorm van een content kalender.
 • De exacte tijdsinvulling is flexibel in te richten met jouw agenda. We bepalen samen wat we oppakken en hoe we dat invullen.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Onze organisatie Social Media account(s)
 • Missie en visie document.
 • Doelgroepomschrijving.
Maurits Hofman
Maurits Hofman Directeur

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Breekjaar
Stichting Breekjaar

De missie van Stichting Breekjaar.

📚Educatie
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam en Utrecht

Keuzes hebben betekent vrijheid. Maar tijd en technologie gaan als een trein en je keuzepalet kan ook te groot worden. Want al die keuzes maken het alsmaar drukker in ons hoofd. Mensen op de arbeidsmarkt hebben daar soms al moeite mee. Laat staan de generatie die nog een toekomst voor het uitstippelen heeft. Breekjaar is er om letterlijk de maatschappelijke spiraal van prestatiedruk en eindeloze mogelijkheden te doorbreken. Pas als je weet wie je bent, weet je pas wat je kunt en wilt worden. Daarom geeft Breekjaar jongeren ruimte en kansen om eerst hun persoonlijkheid te ontdekken, talent te ontginnen en zelfbewustzijn te ontwikkelen. Om van daaruit de levenskeuzes te gaan maken, die écht bij hen passen.

Lees meer